Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε πολυκατοικία στην Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα και επεκτάθηκε, προκαλώντας ζημιές σε συνολικά τέσσερα διαμερίσματα της ίδιας οικοδομής.
Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τον Άγιο Γεώργιο Βέροιας και ευρύτερα την Ημαθία μετά τον τραγικό θάνατο ενός 22χρονου σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στην περιοχή του Νησελίου.
Δημιουργήθηκε μια ενιαία διαδρομή από το Βυζαντινό Μουσείο στα νοτιο-ανατολικά τείχη της πόλης της Βέροιας, έως τη δυτική όχθη του ποταμού Τριποτάμου στο Δήμο Βέροιας.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 31 ετών (σήμερα) κατηγορούμενος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, αναπτύσσοντας ταχύτητα 150 χλμ./ώρα σε επαρχιακό δρόμο, ενώ το αυτοκίνητο – όπως κατέθεσαν πραγματογνώμονες – ήταν τεχνικά ανασφαλές, καθώς είχε υποστεί μετατροπές προκειμένου να αυξηθεί η ιπποδύναμη κι επιπλέον διέθετε φθαρμένα ελαστικά.
Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Ολομέλεια της Βουλής στην μνήμη του πρώην γενικού γραμματέα της ΝΔ, πρώην υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας Απόστολου Βεσυρόπουλου που έφυγε από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς την Πέμπτη 21 Αυγούστου 2025.
Οι συλληφθέντες, που είναι αδέλφια, διέρρηξαν πέντε καταστήματα και τρία οχήματα, το διάστημα από 20 έως 26 Μαρτίου. Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος της μητέρας τους
Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βέροιας, εξιχνιάστηκε κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης που έγινε την 18 Μαρτίου 2025 σε περιοχή της Ημαθίας.
Τα λύματα από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Βέροιας καταλήγουν στον ποταμό Αλιάκμονα, καθώς έχει διακοπεί η γραμμή επεξεργασίας της βιολογικής λάσπης, γεγονός που επιβαρύνει το υδάτινο περιβάλλον