Μια πρωτοποριακή εκδήλωση: Καταδυθείτε στον συναρπαστικό κόσμο του Metaverse

 
Μια πρωτοποριακή εκδήλωση: Καταδυθείτε στον συναρπαστικό κόσμο του Metaverse

Ενημερώθηκε: 01/06/23 - 17:30

Η διάρκειας μιας εβδομάδας θερινή Ακαδημία, με θέμα το Metaverse πρόκειται να λάβει χώρα το διάστημα από 3/7/2023 έως 8/7/2023 στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (Τσιμισκή 29)

Συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Σχολή Δικαίου και Διακυβέρνησης (ELGS), τη Διεθνή Πανεπιστημιακή σχολή του EPLO.

Κατά τη διάρκεια του θερινού σχολείου, ειδικοί του τομέα, προερχόμενοι τόσο από τον ακαδημαϊκό χώρο, όσο και από την επαγγελματική κοινότητα θα προσφέρουν μία εικόνα σχετικά με το τι είναι το Metaverse, πως λειτουργεί, ποιες είναι οι νομικές και ηθικές του προκλήσεις, πως εφαρμόζεται στην πράξη και ποιος είναι ο αντίκτυπος της ραγδαίας ανάπτυξής του στην κοινωνία.

Το θερινό μας σχολείο έχει σχεδιαστεί ειδικά για σπουδαστές, επαγγελματίες αλλά και για όποια/ον ενδιαφέρεται για το Metaverse.

Στόχος του είναι να παρέχει ενημέρωση σχετικά με μία ιδέα η οποία απολαμβάνει διαρκώς αυξανόμενη δημοφιλία αλλά που την ίδια στιγμή παραμένει ασαφής για την πλειοψηφία του κόσμου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ