Συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή του φονικού σεισμού στην Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΤΟΥΡΚΙΑ

Ενημερώθηκε: 07/02/23 - 17:25

Ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από την στιγμή που τα 7,8 Ρίχτερ «χτυπούν» την Τουρκία και τη Συρία, τα ξημερώματα της Δευτέρας σκοτώνοντας χιλιάδες ανθρώπους καθώς τα κτίρια αρχίζουν να πέφτουν το ένα πίσω από το άλλο.

Στο βίντεο καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η στιγμή του σεισμού. Η γη αρχίζει να σείεται, πράγματα μέσα από το σπίτι του κατοίκου που τραβάει το βίντεο αρχίζουν να πέφτουν, αστραπές φωτίζουν τον ουρανό κι ένας απόκοσμος ήχος αρχίζει να ακούγεται ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο δυνατός καθώς τα δευτερόλεπτα περνάνε και η γη σείεται ολοένα και πιο πολύ.

Η βοή μεγαλώνει από τα κτίρια που αρχίζουν να καταρρέουν μέσα στην απόλυτη σιωπή που επικρατεί λόγω της ώρας, οι αστραπές συνεχίζουν να φωτίζουν τον ουρανό μέχρι που ένα πυκνό σκοτάδι τυλίγει την περιοχή, λόγω μπλακάουτ. Ο ήχος από τα κτίρια που συνεχίζουν να πέφτουν εξακολουθεί να ακούγεται, προκαλώντας ρίγη καθώς εκείνη την ώρα χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάτω από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με τον τούρκο καθηγητή σεισμολογίας δρ. Οβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν ο σεισμός είχε ισχύ ίση με 130 ατομικές βόμβες, διήρκησε 43 δευτερόλεπτα και είχε μόλις 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ