Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του!

 
Τουρκία: 23χρονος σκότωσε γυναίκα, πεθερικά και κουνιάδο κι έφυγε με το νεογέννητο παιδί του!

Ενημερώθηκε: 23/06/24 - 19:35

O 23xρονος Χακίμ Έμπα πυροβόλησε στα Άδανα και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του Σουκάν Έμπα 19 χρόνων, τον πεθερό, την πεθερά και τον κουνιάδο του, με όπλο, μετά από καυγά στη μέση του δρόμου. Ο ύποπτος για το φόνο, Χακίμ Έμπα, διέφυγε παίρνοντας μαζί του το νεογέννητο μωρό του, μετά τις φρικιαστικές δολοφονίες. Η αστυνομία ξεκίνησε επιχείρηση για τη σύλληψη του Έμπα.

Ο Hakim Eba πήγε μπροστά στο σπίτι του πεθερού του Turgut Erat για να μιλήσει με τη σύζυγό του Sukran Eba, με την οποία βρισκόταν σε διάσταση, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου.

Ξέσπασε μια λογομαχία μεταξύ του Hakim Eba και της συζύγου του Sukran Eba. Κατά τη διάρκεια της λογομαχίας, ο Χακίμ Έμπα τράβηξε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε επανειλημμένα τη γυναίκα του. Ση συνέχεια πυροβόλησε τον κουνιάδο του Muhammet Erat, την πεθερά του Leyla Erat και τον πεθερό Turgut Erat, που άκουσαν τις φωνές. Πήρε το νεογέννητο παιδί του και τράπηκε σε φυγή.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο και διαπίστωσε ότι και οι 4 άνθρωποι που πυροβολήθηκαν ήταν νεκροί. Αστυνομικές ομάδες ξεκίνησαν επιχείρηση για τη σύλληψη του Χακίμ Έμπα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ