Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 25 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/09/23 - 18:30

Ζώδια: Αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη αντιθέσεις, ξεκινώντας με ένα υπέροχο τρίγωνο του Ερμή – Δία, όπου μας δημιουργεί θετικές εξελίξεις σε ότι μας απασχολεί. Θα πρέπει βέβαια να είμαστε προσεκτικοί την Παρασκευή 29/9, όπου η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, διογκώνει τις καταστάσεις, ενώ κάποιες σχέσεις θα έχουν ξαφνική δυσάρεστη κατάληξη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο στις 29/9, σας δημιουργεί αρκετό άγχος και πίεση. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μία έντονη καθημερινότητα, με πολλά πρόσωπα να σας πλαισιώνουν, αλλά και έντονες σκέψεις για το μέλλον μιας επιδίωξης σας. Κάτι που επίσης θα πρέπει να προσέξετε είναι η διαχείριση των σχέσεων σας, γιατί θα είναι αρκετά κουραστικό, στο να κρατήσετε τις ισορροπίες.   

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία περίοδος που σας προτρέπει να δώσετε το παραπάνω της ενέργειας σας, στα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε να ενεργοποιήσετε την θετική επικοινωνία, στους ανθρώπους που σας θεωρούν στήριγμά τους και ποντάρουν στις δυνατότητες σας. Η Πανσέληνος στις 29/9, θέλει καλή διαχείριση, ιδίως αν έχετε γεννηθεί 12, 13 και 14 Μαΐου.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, για να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον και να αυξήσετε τους αρωγούς, που θα φροντίσουν την εξέλιξη σας. Βέβαια ο Κρόνος θα προσπαθεί για σας των πρώτων ημερών να σας μάθει κάτι που μέχρι τώρα το έχετε εκλάβει με λάθος τρόπο. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξει μία έντονη συναισθηματική έκρηξη, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί, 12, 13 και 14 Ιουνίου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εντάσεις δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, όπου από την μια η Πανσέληνος θα σας ξεσηκώνει επαγγελματικά και θα σας βρει απροετοίμαστους στα οικονομικά σας, από την άλλη ο Άρης θα κάνει έντονα ενοχλητικές τις σχέσεις, με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Καινούριες γνωριμίες θα σας δημιουργήσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης και καλής προοπτικής.   

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος θα σας φροντίσει πάρα πολύ και είναι αλήθεια ότι θα ολοκληρώσετε κάποιο σχέδιο σας. Γενικότερα όλοι οι λέοντες θα μπορέσουν να ανοίξουν την κοινωνικότητα τους και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε κούραση από την υπερβολή των κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Βέβαια εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Αυγούστου, ένα συναισθηματικό σοκ, είναι πολύ πιθανόν να σας επηρεάσει αρνητικά.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής κυβερνήτης του ζωδίου σας, βρίσκεται σε σας και δέχεται πολύ καλές όψεις από τον Δία και τον Ουρανό, όπου δημιουργείται μία υπέροχη περίοδος για να αναπτύξετε την πνευματικότητα σας, να ταξιδέψετε, να κάνετε επιτυχημένες κινήσεις και νομικές διεκδικήσεις. Μία παραφωνία μπορεί να επηρεάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου, στα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. 

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος που βρίσκεται στον δικό σας άξονα, θα σας φέρει ανταγωνισμούς και απρόοπτες καταστάσεις που δύσκολα θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Ο Ήλος και ο Άρης στο ζώδιο σας, είναι ένδειξη μιας εγωιστικής συμπεριφοράς και έντονου ανταγωνισμού. Αναθεωρήσεις των στόχων σας, αλλά και των φίλων σας, είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτή την περίοδο.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα είστε λίγο παραπάνω ευαίσθητοι με θέματα υγείας, αλλά και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μία πιεστική επαγγελματική περίοδο, εσείς των πρώτων ημερών. Βέβαια για τους γεννημένους 14, 15 και 16 Νοεμβρίου, το τέλος του μήνα θα είναι ανατρεπτικό και πολύ πιθανόν να αλλάξουν οι συνθήκες στην προσωπική σας ζωή.    

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή αυτή η εβδομάδα για σας, όπου η Πανσέληνος είναι αρκετά ερωτική και σίγουρα για σας τους ταλαιπωρημένους των πρώτων ημερών, θα έχετε ένα διάλειμμα χαράς και δημιουργικότητας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου, είναι κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις, που θα έχουν ασυνέπεια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού, σας δημιουργεί πολλές υποχρεώσεις και μάλιστα δεν σας επιτρέπουν να έχετε εναλλακτικές λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο τα νέα ξεκινήματα αυτή την περίοδο θα έχουν έντονο πάθος, αλλά μικρή διάρκεια, κάτι που θα πρέπει να προνοήσετε.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σας του πρώτου δεκαημέρου, όπου θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με ευκολία και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες πάνω σε οικονομικά θέματα, αλλά και επενδύσεις. Προσοχή να δώσετε στις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου.   

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα, έχει μία έντονη αναφορά στα οικονομικά σας, όπου θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο, χωρίς να πέσετε θύμα έντονων αντιπαραθέσεων και παραπόνων. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής πλέον προστατεύει συνεργασίες, σχέσεις και συμβόλαια, που θα έχουν πολύ καλή πορεία και εξέλιξη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ