Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 21/09/23 - 23:10

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, δέχεται αρνητικές όψεις από τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, όπου δεν θα υπάρχει συνέπεια στις πράξεις μας και δυστυχώς θα διαψεύδονται κάποιες από τις επιθυμίες μας. Δύσκολη μέρα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, των τελευταίων ημερών. 

*Για όσους σήμερα έχουν γενέθλια, η προσωπική τους χρονιά θα έχει μία έντονη ανασφάλεια, που μπορεί να προέρθει από οικογενειακές και συναισθηματικές σας υποθέσεις. Βέβαια τα επαγγελματικά σας θα διαγράψουν τον Μάιο 2024, μια μεγάλη επιτυχία.

ΚΡΙΟΣ

Είναι εύκολο να παραπλανηθείτε εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, ενώ σήμερα οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να τις κατανοήσετε. Φροντίστε να έχετε πιο χαλαρή διάθεση, ιδίως αν πρέπει να δώσετε μία σημαντική απάντηση.  

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεστε απόλυτα πρόσωπα και ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται [τίμια και ειλικρινή] . Ας είστε περισσότερο υποψιασμένοι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι σήμερα να κάνετε ένα διάλειμμα, που θα σας βοηθήσει να βγάλετε από μέσα σας την ένταση των τελευταίων ημερών.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, επαγγελματικά θέματα χρειάζονται σήμερα μεγαλύτερη προσοχή, ενώ θα μπορέσετε να ανανεώσετε  το πρόγραμμα σας, ή και τις σκέψεις σας, ενώ ευνοούνται όλα τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα.  

ΛΕΩΝ

Συνεχίζουν να σας απασχολούν τα οικονομικά σας, ο τρόπος που διαχειρίζεστε τις υποχρεώσεις σας. Συμβουλή μου για σήμερα, μην κάνετε οικονομικές κινήσεις, που κρύβουν κινδύνους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο για σας του τρίτου δεκαημέρου, να κατανοήσετε τις προθέσεις των άλλων. Μπορεί επίσης να έχετε μία έντονη επιθυμία να φροντίσετε το σπίτι σας, ή να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες [βλάβες], που θα παρουσιαστούν στον χώρο σας.  

ΖΥΓΟΣ

Συζητήσεις και πολλά θέματα που βρίσκονται σε μία αναμονή, ίσως σήμερα είναι δύσκολο να τις αντιμετωπίσετε. Αφήστε τα δύσκολα και τα πολύπλοκα, για αργότερα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό για σας να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων, για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αφεθείτε μόνο στα πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλεια τους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν για κάποιο λόγο σήμερα έχετε κάποιους προβληματισμούς, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Καλύτερο είναι να αφήσετε για λίγο, τις έντονες δραστηριότητες σας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα αυτή θα σας κουράσει ψυχολογικά. Ίσως μάλιστα να βρεθείτε ανάμεσα σε κάποιες υποθέσεις, που δεν είναι ξεκάθαρες και χρειάζονται χρόνο για να διαλευκανθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, προσοχή μεγάλη να δώσετε στα οικονομικά ρίσκα, στους [καλοπροαίρετους] δανεισμούς χρημάτων, αλλά και στα συναισθηματικά παιχνίδια, που δημιουργεί το μυαλό σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες των τελευταίων ημερών, τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρα, κυρίως αν αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και την υγεία σας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ