Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 08/09/23 - 00:31

Ζώδια: Σήμερα είναι μια θετική μέρα, όπου το τρίγωνο που σχηματίζεται με Ήλιο και Δία, μας ενεργοποιεί προς μία θετική κατεύθυνση. Είναι θετική στιγμή για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, όπου είναι ευκαιρία να αναγνωρίσουν, την σωστή πλευρά για την δράση τους. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η δωδεκάμηνη περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας, θα έχει πολλές καθοριστικές στιγμές και ελπιδοφόρες καταστάσεις. Σημαντικοί μήνες είναι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος 2023, όπου θα υπάρχει μία ευκαιρία για ανάπτυξη, πνευματική και οικονομική.    

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα να ανοίξετε τους ορίζοντες σας στα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα της καθημερινότητας σας. Οι επαγγελματικές σχέσεις βελτιώνονται και ίσως να υπάρξει ένα οικονομικό κέρδος που δεν περιμένατε.  

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία καλή μέρα και αυτό θα το καταλάβετε, ακόμη και στην βελτίωση της ψυχολογίας σας. Πολύ πιθανόν να έχετε ένα καλό νέο με τα παιδιά σας αν είστε γονείς, ή με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε μία καλή επιλογή που αφορά ένα ακίνητο. Πολύ πιθανόν να αλλάξετε κατοικία εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, ή θα φροντίσετε τον χώρο που δραστηριοποιήστε.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοούνται οι επικοινωνίες, τα ταξίδια, οι σπουδές και τα συμβόλαια. Μπορεί επίσης να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον.  

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες στα οικονομικά σας, θα έχετε αυξημένη αισιοδοξία και θα μπορέσετε να κάνετε μία καλή συμφωνία. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία αρκετά καλή μέρα για σας, όπου θα πάρετε μία ικανοποίηση από ένα ζήτημα που μάλλον είχε καθυστερήσει. Θα έχετε επίσης εύνοια σε σπουδές και μετακινήσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία καλή στιγμή να αναλογιστείτε και να φροντίσετε τους στόχους σας, τις φιλίες σας και τι σας προσφέρουν. Ίσως μάλιστα να κάνετε μία σημαντική γνωριμία, που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις και οι φιλίες θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά, βάζοντας νέες προοπτικές στα σχέδια σας. Ένα θέμα που αφορά συνεργασία, ή νομικές υποθέσεις, θα πάει αρκετά καλά.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα σας σήμερα θα σας δώσει το κάτι παραπάνω, κυρίως για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Κάποιοι από σας θα έχετε μία επαγγελματική επιτυχία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι καταστάσεις θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά και εσείς θα πρέπει να το δείτε όλο αυτό, σαν μία πολύ καλή ευκαιρία. Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται και θα υπάρξουν σε αυτό τον τομέα τυχερά γεγονότα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία καλή μέρα για τα πρακτικά θέματα, όπως επίσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να κλείσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Τα συναισθήματα σας για ένα πρόσωπο, θα ολοκληρωθούν με καλές προοπτικές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη, ή θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Ανανεώστε τις πνευματικές σας ανάγκες, με σεμινάρια, σπουδές και κάποια χρήσιμη ενημέρωση.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ