Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 14/09/23 - 02:05

Ζώδια: Η σταδιακή επαναφορά του ανάδρομου Ερμή σε ορθή πορεία, θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, να λύσουν τις εκκρεμότητες που έχουν παρουσιαστεί από τις 22 Αυγούστου. Η μέρα έχει επίσης μία θετική επιρροή από την αυριανή Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, είναι καιρός να προχωρήσετε τα σχέδια σας, ιδίως από τον Απρίλιο του 2024, όπου θα έχετε επίσης την προστασία ισχυρών προσώπων.    

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι για μία νέα εργασιακή επανεκκίνηση, όπου η πορεία της θα είναι αρκετά καλή. Θα βάλετε προτεραιότητα σε καταστάσεις που δεν έχουν άλλο περιθώριο καθυστέρησης, ενώ γενικότερα η καθημερινότητα σας μπαίνει σε ένα νέο πρόγραμμα.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η σταδιακή επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, είναι πολύ θετική για σας, για την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά σας, την δημιουργικότητα σας, την ενασχόληση σας με σπορ και χόμπι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία, θα ενεργοποιήσει οικογενειακές υποθέσεις που έχουν καθυστερήσει στην ολοκλήρωση τους. Η αυριανή Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ένδειξη νέων συνθηκών, σε σπίτι και ακίνητη περιουσία.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας για επικοινωνία, σπουδές, ταξίδια, συμφωνίες, θα είναι περισσότερο έντονες από ποτέ. Σταδιακά όλα θα κυλήσουν πιο αρμονικά από πριν, ενώ οι σχέσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα επαναπροσδιοριστούν. 

ΛΕΩΝ

Είναι μεγάλο χρονικό διάστημα που νιώθετε ανασφάλεια με τα οικονομικά σας, αλλά και με την επικοινωνία σας. Τώρα κάτι θα αλλάξει προς το καλύτερο, αλλά πρέπει να κατανοήσετε τα λάθη σας και να έχετε την διάθεση να τα διορθώσετε.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις, να φροντίσετε ότι είχε μείνει σε αναμονή και να ανοίξετε την πνευματική σας υπόσταση. Ο Ερμής σταδιακά επανέρχεται σε ορθή πορεία, ενώ αύριο θα σας δοθεί ένα υπέροχο δώρο από το σύμπαν, μία πολλά υποσχόμενη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας.    

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον 12 τομέα, σας αποπροσανατόλισε αρκετά και σας έφερε αντιμέτωπους με λάθος σκέψεις. Τώρα θα υπάρξει σταδιακά μία επαναφορά γεγονότων και συζητήσεων, που θα ξαναβάλει τα πράγματα σε νέες βάσεις.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι στόχοι σας, οι συνεργασίες, το φιλικό σας περιβάλλον, αποκτούν πιο συγκεκριμένη πορεία και υλοποιούνται το επόμενο διάστημα τα σχέδια σας.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα γύρω από την καριέρα σας θα κυλούν αυτό το διάστημα και τα καλά νέα είναι ότι θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, που μάλλον δεν τα είχατε προγραμματίσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία πολύ καλή θέση του Ερμή στην Παρθένο για σας, αλλά το καλύτερο είναι ότι ξεκινά την ορθή του πορεία και έχει να σας προσφέρει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα με ταξίδια και εκπαίδευση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά θέματα σταδιακά θα έχουν μία καλυτέρευση, όπου ήρθε ο καιρός να δείτε τις υποχρεώσεις σας να ολοκληρώνονται. Μπορεί επίσης να μπείτε σε διαπραγματεύσεις κάποιων αγοραπωλησιών, ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα. 

ΙΧΘΥΕΣ  

Οι προσωπικές σας σχέσεις αποκτούν έντονη κινητικότητα και θα εξαντλούν θετικά τον χρόνο σας. Ίσως επίσης υπάρξουν το επόμενο διάστημα κάποιες συζητήσεις, ή εξειδικευμένες λύσεις για ότι σας απασχολεί, από έναν ειδικό, που θα σας προσφέρει την καλύτερη επαγγελματική βοήθεια.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ