Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 20/09/23 - 23:52

Ζώδια: Σήμερα θα μπορέσουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι, που ανήκουν στις 2 τελευταίες μέρες, να εντοπίσουν βοηθητικές πηγές, για να φροντίσουν ένα σημαντικό θέμα που τους απασχολεί. Βέβαια η Σελήνη που περνά σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, δέχεται δύσκολη γωνία από τον Κρόνο και υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσουμε τις πρωινές ώρες, έντονα την απουσία αγαπημένου μας προσώπου. 

*Για όσους σήμερα έχουν γενέθλια, έχετε περάσει σε μία καινούρια περίοδο της ζωής σας, που αυτό μπορεί να σημαίνει καταστάσεις και δοκιμασίες που έχουν συμβεί και αυτό θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε, σε δυνατότερες και περισσότερο κατασταλαγμένες οντότητες.     

ΚΡΙΟΣ

Η δυνατή όψη Ήλιου – Πλούτωνα, θα σας κάνει άτρωτους και αρκετά έτοιμους για θετικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Ένα πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας, θα σας δώσει δύναμη να αξιολογήσετε τις δυνατότητες σας.    

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα νιώθετε ότι τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει από τις επιθυμίες σας, αλλά και τα επόμενα σχέδια σας, που μάλλον είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθούν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας, που θα έχουν οικονομικές απολαβές. Γενικότερα θα υπάρξει μία καλή συμφωνία που θα σας κάνει περισσότερο σίγουρους από ποτέ. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικές ανακατατάξεις και συνεργασίες σε κάποιους από σας, θα έχουν μια πολύ καλή πορεία. Το περιβάλλον σας και τα πρόσωπα που το αποτελούν, είναι με τον καλύτερο τρόπο κοντά σας, ιδίως αν ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.  

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μια πολύ καλή προοπτική σε οικονομικά θέματα, όπου μπορεί να αφορά τα εισοδήματα σας. Γενικότερα είστε πολύ προβληματισμένοι με την εισροή των χρημάτων σας, αλλά θα υπάρξουν πολύ δυνατές οικονομικές βοήθειες.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία πολύ καλή μέρα αυτή για σας και ο λόγος είναι ότι θα ανανεώσετε την ζωή σας με κάποιον τρόπο. Μπορεί να έχετε ευχάριστα γεγονότα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και να έρθει μία αναπάντεχη ευχάριστη εξέλιξη σε ένα θέμα, που για καιρό σας ταλαιπωρούσε. 

ΖΥΓΟΣ

Πολλά πράγματα σας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά τώρα βρίσκεστε πολύ κοντά σε νέα δεδομένα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Ίσως να αλλάξετε σπίτι, ή θα μετακινηθείτε λόγο εργασίας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε σε μία πολύ καλή χρονική στιγμή μέσα στον μήνα, όπου ανανεώνεστε και αναζητάτε νέους προορισμούς και γνώσεις. Είστε αρκετά ευνοημένοι αν ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε νέες βάσεις βάζετε την οικονομική και επαγγελματική σας πορεία, κάτι που θα φανεί οπωσδήποτε το επόμενο διάστημα. Είναι καιρός να ανανεώσετε και την συναισθηματική σας ζωή, αλλά μην βιάζεστε να κάνετε οριστικές κινήσεις πάνω σε αυτή.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα σας θα έχει μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη, ενώ θα έχετε μεγάλη δύναμη για να προχωρήσετε ένα νέο σας σχέδιο. Ο σημαντικός παράγοντας που θα σας δώσει χαρά, είναι η συναισθηματική σας ολοκλήρωση, ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί τις 3 τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Είναι μία πολύ δυνατή μέρα μέσα στο μήνα, που σας δώσει πολύ ενέργεια και εσωτερική δύναμη.   

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε απόλυτα έτοιμοι για να κάνετε μία μεγάλη συμφωνία, να πάρετε κάποια απόφαση και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Βέβαια μην θεωρείτε ότι μία και μόνο καλή θέση πλανητών αλλάζει την καθημερινότητα σας, αλλά είναι ικανή να την γεμίσει με εξαιρετικά καλή ενέργειΣήμερα θα μπορέσουν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Αιγόκεροι, που ανήκουν στις 2 τελευταίες μέρες, να εντοπίσουν βοηθητικές πηγές, για να φροντίσουν ένα σημαντικό θέμα που τους απασχολεία. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ