Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 28/09/23 - 00:34

Ζώδια: Σήμερα η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου συναντά τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ πιθανόν να βρισκόμαστε σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, να έχουμε μία λάθος εκτίμηση των πραγμάτων, ενώ καλό είναι να αποφύγουμε κάθε συμφωνία, ή το ξεκίνημα μιας κατάστασης.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, το δωδεκάμηνο που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, είναι το πιο κατάλληλο να ασχοληθείτε σοβαρότερα με θέματα που αφορούν την υγεία σας. Πολύ πιθανόν να έχετε μία λάθος εκτίμηση των πραγμάτων και αυτό να σας δημιουργήσει εντάσεις με το περιβάλλον σας. Γενικότερα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, με μία νότα αισιοδοξίας τον Ιούνιο του 2024.  

ΚΡΙΟΣ

Είναι μία αρκετά πολύπλοκη μέρα για σας, όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας και την γενικότερη ηρεμία σας. Καλό είναι να αποφύγετε κάποιες συνθήκες και άτομα, που σας κάνουν να νιώθετε άβολα και περίεργα.   

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Σελήνη λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Κριού, περιπλέκει κάποιες καταστάσεις στο φιλικό σας περιβάλλον, όπου βρίσκεστε γεμάτοι από έντονα συναισθηματικά απωθημένα και παράπονα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, είναι μία μέρα που θέλει αρκετή προσοχή, κυρίως αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Γενικότερα μην αφήσετε καταστάσεις και άτομα, να σας παραπλανούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε σε μία αρκετά βατή μέρα για σας, όπου οι συναντήσεις σας με πρόσωπα που πραγματικά έχετε την επιθυμία να σμίξετε, είναι πολύ έντονη. Χαρείτε χωρίς ενοχές έναν όμορφο περίπατο, ή ένα απολαυστικό ταξίδι.  

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, η μέρα σας θα έχει κάποιες οικονομικές ασάφειες. Είναι πολύ πιθανόν να μην πάρετε καμία σωστή πληροφορία για ένα θέμα που σας απασχολεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είστε ευκολόπιστοι και ανεκτικοί με τους άλλους, ιδίως αν αυτοί οι άλλοι είναι τα πρόσωπα που παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή σας. Φροντίστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, να μην πέσετε θύμα παραπλάνησης. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η μέρα σας θα είναι αρκετά κουραστική, ιδίως αν έχετε να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η αυριανή Πανσέληνος βέβαια σας ενεργοποιεί σε θέματα σχέσεων, όπου εσείς των πρώτων ημερών θα επηρεαστείτε περισσότερο.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναισθηματικές σας υποθέσεις είναι γεμάτες από προβληματισμούς και αρκετά έντονα συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο. Γενικότερα είναι καλή μέρα για να έχετε δίπλα σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η μέρα σας θα είναι αρκετά υποτονική και δεν θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε εύκολα μία υπόθεση που σας αφορά. Αφήστε τα πράγματα ως έχουν και μην ψάχνετε σήμερα αλήθειες που δεν θα έρθουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα νιώσετε αρκετά μπερδεμένοι με τις καταστάσεις γύρω σας, ίσως μάλιστα θα έχετε παθητική στάση απέναντι στα προβλήματα που σας απασχολούν. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και πολλά πράγματα δεν θα κυλίσουν όπως εσείς θα θέλατε, ένα δυνατό συναίσθημα αισιοδοξίας σας κατακλύζει όσο η μέρα φτάνει προς την ολοκλήρωση της.  

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί μία έντονη τάση για μελαγχολία και κακή διάθεση. Μην αφήσετε να σας επηρεάσει η μέρα αυτή, στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε και δώστε παράταση στα σημαντικά θέματα.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ