Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 12/09/23 - 23:03

Ζώδια: Η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο της Παρθένου, ενώ αλλάζει η ψυχολογία όλων μας, μέσα από καταστάσεις που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε με ευκολία. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο, δημιουργεί πόλωση ανάμεσα στο συναίσθημα και το αίσθημα ευθύνης και υποχρεώσεων. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, θα αντιμετωπίσετε αρκετές αλλαγές έως τον Μάρτιο του 2024, ενώ την περίοδο πριν τα γενέθλια σας, το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του, μπαίνοντας σε ένα κύκλο ωριμότητας και υπεύθυνης συμπεριφοράς.   

ΚΡΙΟΣ

Αν πρέπει να φροντίσετε σήμερα την επαγγελματική σας πορεία, είστε σε μία λάθος στιγμή και αυτό θα το καταλάβετε, όταν θα μπαίνουν από το πουθενά, εμπόδια στις επιδιώξεις σας.  

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία μέρα αρκετά πολύπλοκη για σας, όπου θα υπάρχουν αρκετές ανατροπές. Το ευχάριστο είναι ότι η Νέα Σελήνη στις 15/9 είναι πολύ κοντά και θα ανατρέψει ευχάριστα την ζωή σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία μέρα ανασυγκρότησης όπου για σας των πρώτων ημερών τα πράγματα δεν είναι εύκολα σε καμία περίπτωση. Βέβαια η δύσκολη επιρροή θα έχει μικρή διάρκεια και αυτό είναι το θετικό αυτής της μέρας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η μέρα σας είναι αρκετά υποτονική και εκείνο που θα σας προβληματίσει περισσότερο είναι, ότι θα νιώσετε μεγάλη διαφορά στις απόψεις σας, με εκείνες των άλλων.  

ΛΕΩΝ

Καλή μέρα για να αποτραβηχτείτε για λίγο στο δικό σας βασίλειο, όταν μάλιστα δυσκολεύεστε να κατανοήσετε τους άλλους και το αντίστροφο. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες.    

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου συναντά σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο, μία δύσκολη γωνία που επηρεάζει αρνητικά εσάς που ανήκετε τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Και επειδή τα καλά έρχονται στις 15/9, μην θεωρήσετε τίποτα οριστικό.  

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς των πρώτων και τελευταίων ημερών, χρειάζεστε αρκετή υπομονή με τους άλλους και σίγουρα μην αφήσετε να σας πάρουν το χαμόγελο από τα χείλη σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντικές οι επόμενες μέρες για τα σχέδια σας και τις φιλίες σας, αλλά σήμερα μην στεναχωρηθείτε άδικα με την συμπεριφορά δικού σας προσώπου.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες που έρχονται είναι πολύ σημαντικές για τα επαγγελματικά σας. Ίσως μάλιστα να κάνετε μία μικρή παύση σήμερα, για να μαζέψετε τις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη περνά στο συμβατό ζώδιο για σας, της Παρθένου, όπου πολλά πράγματα θα έχουν μία πολύ καλή ροή. Βέβαια σήμερα μην αφήσετε να σας ταλαιπωρήσουν κάποιες υποθέσεις σας, γιατί απλά δεν είναι εύκολη μέρα να δημιουργήσετε καλές συνθήκες με το περιβάλλον σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, μία έντονη μελαγχολία σήμερα θα προέλθει από την προσωπική σας ζωή, αλλά και από μία λάθος εκτίμηση των οικονομικών σας.

ΙΧΘΥΕΣ 

Για σας τους Ιχθύες των πρώτων ημερών, πολλά πράγματα θα έχουν έντονη συναισθηματική πτώση και σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξετε το συμφέρον σας, όταν μάλιστα και οι άλλοι λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ