Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 05/10/22 - 02:06

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Μία μέρα αρκετά απαιτητική, με την Σελήνη να βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου. Η θέση αυτή δέχεται την δύσκολη όψη του Ουρανού και την σύνοδο του Κρόνου. Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος), του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχουν ανατροπές και απογοητεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, θα ζήσετε μια παροδική αλλά γεμάτη απογοήτευση στιγμή σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να εμπλακούν σε αυτό και φιλικά σας πρόσωπα, όπου θα αναγκαστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, η μέρα σας θα έχει κάποιες δυσκολίες, ακόμη και αν δεν συμβούν σημαντικά γεγονότα, το όλο κλίμα γύρο σας, θα είναι αρνητικό και κάπως ανατρεπτικό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη αν και σχηματίζει σήμερα καλή γωνία με το ζώδιο σας, είναι μια ταλαιπωρημένη Σελήνη, που θα σας δημιουργήσει  ψυχολογικές μεταπτώσεις και ίσως να πρέπει να αποφύγετε μετακινήσεις και επαγγελματικές αποφάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν, αλλά μην εστιάζετε συνέχεια σε στην ανασφάλεια που σας δημιουργούν άνθρωποι και καταστάσεις. Φροντίστε να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που δεν εμπιστεύεστε.

ΛΕΩΝ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, τα πράγματα δεν θα είναι ήρεμα, κυρίως στην προσωπική σας ζωή, αλλά και σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Είναι μία χρονική στιγμή που όσο και να προσπαθήσετε, κάτι θα σταματά την εξέλιξη σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, το άγχος της εργασίας και η έντονη ανησυχία σας για ένα θέμα υγείας, δεν θα σας αφήσει να ολοκληρώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. Ίσως το καλύτερο είναι να αφήσετε τα δύσκολα για άλλη μέρα. 

ΖΥΓΟΣ

Με αρκετούς οικονομικούς και συναισθηματικούς προβληματισμούς, θα ξεκινήσει η μέρα σας. Ίσως μάλιστα αν είστε γονείς, να περάσετε μία έντονη δοκιμασία, με ένα παιδί σας, κυρίως αν βρίσκεται στην εφηβεία.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανήκετε σήμερα στα ζώδια που έχουν μία έντονη πλανητική δυσαρμονία, ενώ πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι, όσο αφήνετε τις καταστάσεις να οριοθετούνται από τους άλλους, θα φτάσετε στο σημείο να κάνετε έντονη την επανάσταση σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, είναι πολύ πιθανόν να απογοητευτείτε από την επικοινωνία που θα έχετε με κάποιο πρόσωπο. Πολύ πιθανόν να συμβούν ανατρεπτικά γεγονότα στο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για ακόμη μία φορά τα οικονομικά σας θα γίνουν το μόνιμο άγχος σας, κάτι που είναι πολύ φυσικό, για σας που σας χαρακτηρίζει η τάξη σε αυτό τον τομέα. Φροντίστε να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δεύτερο δεκαήμερο σας, συναντά τον Κρόνο, αλλά και δέχεται την αρνητικότητα του Ουρανού. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να εξαρτάται από την διάθεση των άλλων και απομακρυνθείτε από τοξικές συμπεριφορές. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα, θα έχουν μία βαριά για σας εξέλιξη. Ίσως βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, ή αντιλαμβάνεστε σε λάθος διάταση τα πράγματα γύρω σας, γι αυτό προστατευτείτε και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ