Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 11/09/23 - 23:52

Ζώδια: Η υπερβολή και ο ενθουσιασμός, θα δημιουργήσει κινδύνους, ανατροπές και κακή κρίση. Σήμερα τα γεγονότα μπορεί να είναι δυσάρεστα και εγκυμονούν εκπλήξεις που σοκάρουν. 

*Η προσωπική χρονιά για όσους σήμερα έχετε γενέθλια, θα είναι μία περίοδος εκπλήξεων και αλλαγών, τόσο στα συναισθήματα σας, αλλά και σε υποθέσεις εργασίας, επιμόρφωσης, ταξιδίων και υγείας.  Αφεθείτε στο διαφορετικό, εκείνο που δεν το γνωρίζετε, γιατί θα διδαχθείτε σημαντικά πράγματα για την πορεία της ζωής σας.   

ΚΡΙΟΣ

Έντονα ανταγωνιστικά στοιχεία αναπτύσσονται σήμερα στην καθημερινότητα σας. Καλό είναι να προσέξετε μία βιαστική αγορά που μάλλον θα αποδειχθεί προβληματική.   

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η ήσυχη περίοδος με το οικογενειακό σας περιβάλλον δεν έχει έρθει ακόμη και τα ξαφνικά ξεσπάσματα θυμού θα έρθουν απρόσκλητα για να δοκιμάσουν τις αντοχές σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε ανήσυχοι και απρόσεκτοι αυτή την χρονική στιγμή και είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθος κινήσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και στον τομέα της επικοινωνίας σας.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, καλό είναι να αποφύγετε τα σημαντικά και να απολαύσετε τον προσωπικό σας χρόνο, μακριά από λόγια και αποφάσεις. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η Σελήνη στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, γεμίζει με ανατροπές την καθημερινότητα σας, ενώ τα συναισθήματα σας, δέχονται επιρροές που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο, θέλει να σας δυσκολέψει, βάζοντας κάποιες καταστάσεις να σας πιέζουν συναισθηματικά. Βέβαια η Νέα Σελήνη στις 15/9 που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο, έχει αρχίσει και  εκπέμπει την θετικότητα της.   

ΖΥΓΟΣ

Είστε γεμάτοι από ανατροπές, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Φροντίστε την οικονομική και συναισθηματική σας ισορροπία, αλλά μην αφήσετε τίποτα να γίνει μόνιμο και καθοριστικό για το μέλλον σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, η μέρα αυτή είναι μία πρόκληση και ίσως δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζετε τα λάθη σας, αλλά και να κρατάτε ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Πολύ πιθανόν να υπάρξει μία αλλαγή στην εργασία σας, τις επόμενες μέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μέρα πολύπλοκη, με πολλές αναφορές στο παρελθόν και σε άτομα που σας έχουν βλάψει. Φροντίστε να μην έχετε εμμονές, ενώ αύριο είναι για σας μία καινούρια θετική μέρα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις και σίγουρα μην πιέσετε καταστάσεις για τον οποιοδήποτε λόγο, για να περάσει κάποια δική σας άποψη.  

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, μία παύση στα επαγγελματικά σας, μία αλλαγή, ή μία ανατροπή θα σας γεμίσει άγχος και πιθανότατα να έχετε πολλές δεύτερες σκέψεις για ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί τις τελευταίες μέρες.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ