Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 19/09/23 - 00:17

Ζώδια: Σήμερα η αντίθεση Ήλιου Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα είδος ομίχλης, στην σκέψη μας, στην ενέργεια μας, αλλά και στις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας. Πολλά πράγματα έχουν μία περίεργη εξέλιξη και το υγρό στοιχείο γίνεται εχθρικό αν δεν το σεβόμαστε. Επηρεάζονται αρνητικά όσοι ανήκουν στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, του τρίτου δεκαημέρου.

*Για όσους έχετε σήμερα γενέθλια, καλό είναι να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και την υγεία των δικών σας προσώπων. Να έχετε ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις και δώστε προσοχή στους μήνες Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2023, Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2024.  

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ίσως προκύψουν κάποια [περίεργα] γεγονότα στον τομέα της εργασίας σας, αλλά δεν αποκλείεται να έχετε μία δυσάρεστη έκπληξη με την υγεία σας.   

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας έχει κάποιες παγίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα πρέπει να εντοπίσετε μία σειρά περίεργων συμπεριφορών από το φιλικό σας περιβάλλον. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σας μπλέξουν σε καταστάσεις που δεν έχετε καμία σχέση με αυτές.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ανασφάλειες σας σήμερα θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα, ενώ αν θέλετε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, δεν είναι σήμερα η πιο κατάλληλη στιγμή.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να κατανοήσετε τους άλλους, αλλά ακόμη πιο δύσκολο να καταλάβετε τις προθέσεις τους. Αν πρέπει να υπογράψετε ή να κάνετε μία συμφωνία, αυτή η μέρα είναι ακατάλληλη.   

ΛΕΩΝ

Αν για κάποιο λόγο σήμερα πρέπει να κάνετε κάποιες αγορές, καλό είναι να προσέξετε πολύ, γιατί μπορεί να υπάρξει παραπλάνηση. Γενικότερα μην είστε ευκολόπιστοι και ανεχτικοί με τους άλλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει απογοητεύσεις και να αποσυντονίσει τις επαφές σας με τους άλλους. Προσοχή στην υγεία σας. 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε κάποιες μπερδεμένες σκέψεις και η ψυχολογία σας δεν θα βοηθήσει ώστε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε θύμα από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Γενικότερα να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είστε υπερβολικοί σήμερα σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ίσως να συμβούν κάποια γεγονότα, που θα σας προσγειώσουν απότομα και θα έχουν διάρκεια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, θα φέρει αρκετές ανατροπές στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Πολλά τα ψέματα που θα ακούσετε, όπως επίσης και τα μεγάλα λόγια, χωρίς ουσία.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η ανασφάλεια σας θα είναι αρκετά έντονη για θέματα που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και το πορτοφόλι σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ο τομέας των προσωπικών σας θεμάτων χρειάζεται πολύ προσοχή. Ιδίως για σας του τρίτου δεκαημέρου, πολλά πράγματα θα γίνουν με τον πιο λάθος τρόπο.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ