Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 20/11/23 - 20:32

Ζώδια: Ίσως να είναι μια καλή μέρα για όσους ανήκετε στα ζώδια του Νερού και της Γης. Γενικότερα υπάρχουν κάποια πρακτικά θέματα που θα τακτοποιηθούν, αλλά εσείς των τελευταίων ημερών, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, θα έχετε μία έντονη αλλαγή με καλές προοπτικές. 

*Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει πολύ καλά γεγονότα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην θεωρείτε τους άλλους ακίνδυνους με καλές προθέσεις απέναντι σας, γιατί ο Μάρτιος και ο Ιούλιος 2024 θα σας διαψεύσουν. 

ΚΡΙΟΣ

Καλή μέρα για σας, όπου κάποιες συμφωνίες, συζητήσεις και επαγγελματικά θέματα, θα έχουν πολύ καλή έκβαση. Από την άλλη φροντίστε να είστε έτοιμοι για κάποιες μικρές αναβολές στο σημερινό σας πρόγραμμα.    

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι αρκετά θετική προς το δικό σας ζώδιο, σας χαρίζει αισιοδοξία και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το βράδυ καλό είναι να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα σας και γενικότερα με τις αγορές που τυχόν κάνετε.     

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισιόδοξα τα επαγγελματικά σας σχέδια, όπου θα μπορέσετε να κλείσετε μία παλιά υπόθεση και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με πολύ καλές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, είναι πολλές καταστάσεις που σήμερα θα κλείσουν με έναν πολύ θετικό τρόπο. Τα συναισθήματα σας θα έχουν αποδέκτες και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.   

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα έχουν σήμερα μία θετική έκβαση. Το βράδυ ίσως μία συζήτηση με αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας απογοητεύσει.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μιας νομικής υπόθεσης, ή θα βάλετε στο πρόγραμμα σας μία μετακίνηση που θα την συνδυάστε με την παρουσία αγαπημένων σας προσώπων.   

ΖΥΓΟΣ

Καλή μέρα για να φροντίσετε την υγεία σας, αλλά και να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας αγχώνουν σε μεγάλο βαθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας είναι έντονα και ανεξέλεγκτα σήμερα, ενώ χρειάζεστε αρκετά μεγάλη δύναμη, ώστε να μην επιτρέψετε στους άλλους να σας εκμεταλλευτούν.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία υπερβολικά δραστήρια μέρα για σας. Πολύ πιθανόν να έχετε την ανάγκη να πείτε πράγματα, που μπορεί να μετανιώσετε αργότερα, κρατείστε τις ισορροπίες, για να μην φανείτε στους άλλους επιπόλαιοι.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα κάποια λόγια ή συναντήσεις θα σας απογοητεύσουν και θα νιώσετε άβολα. Από την άλλη, θα σας στηρίξουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στις επιλογές σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν θα πρέπει σήμερα να κλείσετε μία συμφωνία, καλό είναι να περιμένετε λίγο. Από την άλλη, ένα δώρο μία όμορφη  συναισθηματική προσέγγιση, θα σας δώσει μεγάλη χαρά.   

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε μία ευχάριστη συνάντηση με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Από το απόγευμα και μετά είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να φτιάξετε κάποια βλάβη, που θα παρουσιαστεί στον χώρο σας.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ