Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Ενημερώθηκε: 27/03/23 - 22:19

Ζωδια . Η σύνοδος σήμερα Ερμή – Δία, είναι μία ιδιαίτερα τυχερή όψη για κάθε είδους επικοινωνία. Θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες σε σπουδές και κάθε είδους συμφωνίες. Η αισιόδοξη πλευρά θα βγει αβίαστα και πολύ περισσότερο θα νιώσουν αλλαγή της διάθεσης τους, τα ζώδια [Κριός, Λέων και Τοξότης], του δευτέρου δεκαημέρου. 

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος σήμερα του Ερμή – Δία συμβαίνει στο δικό σας ζώδιο, όπου ανανεώνει τις επαφές σας με τους άλλους. Η Άνοιξη από ότι φαίνεται σας πάει πολύ και για το 2023 να είστε έτοιμοι, να κάνετε όμορφες αλλαγές στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε νέα βήματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε ή να ολοκληρώσετε κάποιες σπουδές που εκκρεμούν.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κοινωνικό σας περιβάλλον στηρίζει τα σχέδια σας. Αν έχετε κάποιες βλέψεις για το επόμενο διάστημα, πολύ πιθανόν να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καριέρα σας και η κοινωνική σας θέση βελτιώνετε πάρα πολύ, ενώ κάποιες συμφωνίες θα έχουν απόλυτη επιτυχία. Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μεγάλη αναγνώριση από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Είναι μία πολύ θετική μέρα για να απολαύσετε συζητήσεις και να αποφασίσετε κάποιο ταξίδι σας. Ίσως μάλιστα να ολοκληρώσετε μία πνευματική σας υπόθεση, ή να ξεκινήσετε αυτές τις μέρες μία σειρά σεμιναρίων ή κατάρτισης σας, για την καλυτέρευση της επαγγελματικής σας θέσης. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα αυτές τις μέρες, ενώ θα λάβετε κάποια δώρα, ή έξτρα χρήματα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Επίσης το θετικό σημείο της μέρας είναι, η καλή σας ψυχολογία όπου θα αποδειχθεί ένα θετικό όπλο, σε κάθε αναποδιά. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία ιδιαίτερη ευνοϊκή στιγμή για τις επαφές σας με τους άλλους. Μπορεί να θελήσετε να πάτε παρακάτω την σχέση σας, ή να συνεταιριστείτε, ή θα κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εργασία σας, θα σας απασχολήσει πολύ έντονα, αλλά σε κάποιους από σας θα παρουσιαστεί μία καλυτέρευση σε ένα θέμα της υγείας σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όμορφα γεγονότα σήμερα θα σας δώσουν χαρά και θα ελπίζετε σε καλύτερες μέρες. Ίσως μία προσωπική σας υπόθεση, θα παρουσιαστεί σαν μία πολύ καλή ευκαιρία, να πάρετε αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το σπίτι σας, η οικογένεια σας, αλλά και κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν, θα έχουν σήμερα μία έντονη αναφορά. Ίσως θελήσετε να μετακινηθείτε και να παραμείνετε σε μία άλλη πόλη ή περιοχή, λόγο της εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα δεχθείτε νέες προτάσεις, όπου θα τις δείτε με αρκετά θετικό μάτι. Ίσως κάνετε μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. 

ΙΧΘΥΕΣ

Τύχη θα έχετε σήμερα στα οικονομικά σας όπου πολλά πράγματα θα τα βλέπετε με θετικό τρόπο. Συζητήσεις και συμφωνίες θα φέρουν άνθηση στα οικονομικά σας.     

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ