Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 03/10/23 - 00:32

Ζώδια: Σήμερα είναι μία αρκετά ανανεωτική μέρα, όπου θα ευνοηθούν και θα υπάρχουν θετικές ειδήσεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών.  

*Για όσους σήμερα είναι η μέρα της γέννησης σας, η προσωπική σας χρονιά θα έχει μία ανανεωτική τάση. Από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο 2024, θα υπάρξουν άριστες προοπτικές σε πνευματικούς προορισμούς.       

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα βρείτε λύσεις σε ένα επαγγελματικό σας θέμα, ενώ κάποιοι από σας θα μπείτε σε ένα δίλημμα να αποφασίσετε για κάποιες καταστάσεις που αφορούν τον χώρο που δραστηριοποιήστε επαγγελματικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επιθυμίες σας γίνονται πιο άρτιες και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να χαρείτε με την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι, ή να μετακινηθείτε για πρακτικούς λόγους.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και ορισμένες υποθέσεις από το παρελθόν τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Σε προσωπικό επίπεδο θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά ευαίσθητοι σήμερα και πολύ πιθανόν να ανανεώσετε την μέρα σας με όμορφη συντροφιά. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια μετακίνηση σας, να κρύβει μία συναισθηματική έκπληξη.   

ΛΕΩΝ

Αν πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις σε οικονομικά θέματα, αρχίστε να βάζετε κάποια πράγματα σε σειρά στο μυαλό σας και μετά διεκδικήστε εκείνα που σας αναλογούν και οφείλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα διεισδύσετε και θα αναλύσετε τις καταστάσεις γύρω σας, ενώ εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μία ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, ίσως μέσα από ένα μήνυμα ή μία ειλικρινή συζήτηση.  

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, ίσως είναι καιρός να φροντίσετε οικογενειακά ζητήματα και να βάλετε αρκετές υποθέσεις σε σειρά. Θέματα ενός ακινήτου είναι σε εξέλιξη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γνωριμίες θα υπάρξουν σήμερα, που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε έτοιμοι για μία μετακίνηση, ή να αποφασίσετε για σπουδές, που θα σας γεμίσουν με νέες προοπτικές.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε έτοιμοι να ανανεώσετε μία επαγγελματική πρόκληση, να βελτιώσετε τα εισοδήματα σας, αλλά και να δεχτείτε μία κοινωνική πρόσκληση.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αλλαγή στα συναισθήματα σας, ίσως σας δημιουργήσει μία σειρά έντονων σκέψεων, με αποτέλεσμα να βρεθείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα, που θέλετε να μοιραστείτε μαζί τους, τις αλήθειες σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, αλλά θα έχετε και μία οικονομική αύξηση. Στην προσωπική σας ζωή, τα πράγματα βρίσκονται σε μία κάπως μυστήρια κατάσταση, χωρίς να έχετε την διάθεση να βρείτε σύντομα λύσεις.  

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και άνοιγμα της κοινωνικής σας ζωής, θα φέρει αισιόδοξες καταστάσεις. Ίσως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να σας μιλήσει για τα συναισθήματα του.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ