Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 05/09/23 - 01:31

Ζώδια: Η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, τον Ουρανό, όπου η τάση για επανάσταση, έντονες αντιδράσεις και ατυχήματα, θα χαλάσουν κατά πολύ την διάθεση μας. Από το απόγευμα υπάρχει η επιθυμία για πιο ουσιαστικές επαφές με τους άλλους και τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά.

Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς σας, θα έχει πολλές ανατροπές και καλό είναι να μην μπλέκεστε σε επικίνδυνες καταστάσεις που σίγουρα δεν θα έχουν καλή έκβαση. Καρμικά γεγονότα και Θεϊκή παρέμβαση, θα σας δείξουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε μετά από πολλές ανατροπές και δυσκολίες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την τάση να αμφισβητείτε και να κουράζετε τους άλλους με την επαναστατικότητα που έχετε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ίσως μάλιστα να υπάρχει στην διάθεση σας, μία έντονη επιθυμία να κάνετε αλλαγές, που αφορούν τις συναισθηματικές σας υποθέσεις.    

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας κυρίως που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, μία αναστάτωση θα την έχετε και μάλιστα θα προέρθει από πρόσωπα που νιώθετε πολύ κοντά σας. Υπάρχει η πιθανότητα να ταραχτείτε από ένα αναπάντεχο γεγονός. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία μέρα που δεν μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε και να αφοσιωθείτε σε κάτι συγκεκριμένο, αλλά γεμίζετε την σκέψη σας με πολλές σκοτούρες και καταστάσεις, που οι πιο πολλές από αυτές σας είναι παντελώς άχρηστες.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρέπει να κάνετε μία ανατροπή, που μάλιστα δεν την έχετε πολυσκεφτεί, αφήστε το για άλλη φορά, που θα είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι στο τι πραγματικά θέλετε να πετύχετε.   

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, αυτή η μέρα θα σας φέρει ανατροπές και ένα μικρό χάος στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην κοινωνική σας ζωή. Είναι ίσως μία χρονική στιγμή ανατροπών και γι αυτό μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις, προκαλώντας το αναπάντεχο.   

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι μία εντελώς ριζοσπαστική μέρα, που θα σας χαρίσει μέσα από την διαφορετικότητα της, ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Το βράδυ θα έχετε μία πολύ ξεχωριστή συνάντηση.   

ΖΥΓΟΣ

Είναι αρκετά τα θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε σήμερα και μάλιστα θα σας προκαλέσουν ένα είδος αναστάτωσης και τάσης για να φτάσετε τα πράγματα στα άκρα. Φροντίστε να είστε συγκαταβατικοί με τις επιθυμίες των άλλων, χωρίς βέβαια να υπερβαίνουν τα όρια σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, είναι ένδειξη μίας παροδικής αναστάτωσης σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως να νιώσετε καλύτερα από το απόγευμα και μετά.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα νιώσετε έναν εκνευρισμό που θα προέλθει από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Είναι καιρός να βάλετε τα όρια σας σε ανθρώπους που δεν σας σέβονται.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν σήμερα απρογραμμάτιστες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι κάποιες αλήθειες που θα σας αποκαλυφθούν και θα νιώσετε δικαίωση.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα μεγάλο αλαλούμ βρίσκεται σήμερα στον τομέα των οικογενειακών σας θεμάτων. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, μία σειρά από εντάσεις, που στο τέλος κάτι θα αποκαλυφθεί.      

ΙΧΘΥΕΣ

ΗΗ Σελήνη κάνει σύνοδο με τον πλανήτη του απρόοπτου, τον Ουρανό, όπου η τάση για επανάσταση, έντονες αντιδράσεις και ατυχήματα, θα χαλάσουν κατά πολύ την διάθεση μας επικοινωνία σας σήμερα θα είναι αρκετά έντονη και ανατρεπτική, ενώ θα υπάρξει τάση για μικροατυχήματα. Μην πάρετε αποφάσεις όταν σας πιέζουν οι καταστάσεις και τα πρόσωπα.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ