Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου
Ενημερώθηκε: 18/11/17 - 00:04

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ: Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα σας πρόσωπα και πολύ πιθανό να σας καλέσουν σε ένα ευχάριστο κοινωνικό γεγονός. Την Κυριακή θα έχετε μία αναπάντεχη συνάντηση με άτομο από το παρελθόν. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και πολύ πιθανό αλλαγή στην εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα βρεθείτε σε καινούργιες επαγγελματικές επιλογές και ίσως να μπορέσετε μέσα από κει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας προσόντα . Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια ανοδική πορεία και οι αδέσμευτοι πολύ σύντομα θα έχουν αισθηματικές ευκαιρίες. Την Κυριακή θα έχετε την δυνατότητα να ξεκουραστείτε μακριά από πολύβουα μέρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα προσωπικά σας θέματα βρίσκονται σε μια μεταβατική πορεία οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και πολύ πιθανόν να έχετε κάποιο οικονομικό κέρδος από πρόσωπο της οικογένειας σας. Προσοχή στην υγειά και την διατροφή σας που αυτές τις μέρες δεν την προσέχετε καθόλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό το διήμερο θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα . Ένα πρόσωπο πολύ δικό σας, θα βρεθεί κοντά σας και θα κάνετε μαζί του συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν. Μια ημέρα ξεκούρασης και ηρεμίας θα είναι το Σάββατο, ενώ η Κυριακή θα σας αναστατώσει μετά από κάποια μετακίνηση σας.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας θα είναι πολύ καλή, ιδίως με το σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να προσεγγίσετε άτομα που κατά το παρελθόν υπήρχε μια διάσταση, ή μία διαφορά στις απόψεις. Δεν θα βρεθούν όλοι στο πλευρό σας όπως υπολογίζατε και θα πρέπει να κατανοήσετε και τις ανάγκες των άλλων. Μία κοινωνικότατη μέρα η Κυριακή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρκετά απαιτητικό σε θέματα οικονομικά αλλά και συναισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα μπορέσετε να κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με τους ανθρώπους που βρίσκονται διπλά σας. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε καλή περίοδο αλλά ακόμα χρειάζεται χρόνος ώστε να κερδίσετε τα μέγιστα.

ΖΥΓΟΣ: Πολύ πιθανόν αυτό το διήμερο να σας βγάλει από το καβούκι σας και να βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο. Η προσωπική σας ζωή θα έχει πολλές εναλλαγές και ακόμα δεν θα μπορέσετε να είστε ήρεμοι για το αποτέλεσμα της συναισθηματικής σας ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας αποξενώσει από δικά σας άτομα και ίσως αναζητήσετε την προσωπική σας ηρεμία. Στον επαγγελματικό σας χώρο θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να αποφύγετε τις ρίξεις με πρόσωπα που έχουν κάποια ισχύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθετε πιο κοντά με φιλικά σας πρόσωπα και το Σάββατο είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε θέματα που είχαν προκύψει και σας είχαν απομονώσει από τους δικούς σας ανθρώπους. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μια καινούργια πορεία και ίσως να πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες του συντρόφου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα . Πολύ πιθανόν αυτές τις μέρες να είχατε δυσκολίες με πρόσωπα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Βρείτε τρόπο να λύσετε τις τυχόν παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι με θέματα που έχουν να κάνουν με γραφειοκρατία και τον νόμο. Την Κυριακή απαιτεί να είστε σε εγρήγορση και να βλέπετε πολύ πιο μακριά από αυτά που θα συμβαίνουν. Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβετε τις τυχόν αναποδιές που μπορεί να συμβούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα σας προβληματίσει η οικονομική αστάθεια . Ίσως ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί με ένα συνεργάτη και αφορά οικονομικά θέματα, να σας αναγκάσει να πάρετε δραστικά μέτρα. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία αλλά να προσέξετε διότι θα υπάρξουν αναστατώσεις και παρεξηγήσεις.