Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 11/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 11/04/2016

Ενημερώθηκε: 11/04/16 - 00:54

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας,Αλεξάνδρα Καρτά, (Δευτέρα 11 Μαίου 2016):

ΚΡΙΟΣ

Γενικά:Επικοινωνιακή μέρα γεμάτη με υποχρεώσεις που όμως θα δημιουργηθούν όλες οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να καταφέρετε αυτά που θέλετε. Οι καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι απαιτητικές, αλλά θα λάμψετε με την επιμονή που σας διακρίνει.

Σχέσεις:Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τα καλά που σας δίνονται. Σήμερα χαρείτε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μέρα που θα σας αποκαλύψει περίτρανα πόσο σωστά είχατε ασχοληθεί το περασμένο διάστημα με τα οικονομικά σας και τα θέματα που αφορούν τις υποχρεώσεις σας σε τρίτους. Αν και η σωματική σας ενέργεια είναι σχετικά πεσμένη, θα βρεθούν τρόποι να ανεβείτε κυρίως ψυχικά.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή βρίσκετε ανάμεσα σε ερωτηματικά και αμφιβολίες. Κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας ώστε να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, ανατρέπει πολλά που θεωρούσατε κεκτημένα. Οι συνθήκες θα είναι πάρα πολύ καλές αν σκεφτείτε λίγο πιο ώριμα τα θέματα που θα προκίψουν. Ο Κρόνος από απέναντι πιέζει λίγο θέματα οικογενειακά.

Σχέσεις: Οι άνθρωποι καρδιάς σήμερα θα σας δώσουν αγάπη και συναίσθημα που σας είναι απαραίτητο αυτή την περίοδο. Μία νέα γνωριμία σας γεμίζει αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα υπάρξει μία εναλλαγή συναισθημάτων που θα σας κάνει να βρίσκεστε σε μία συνεχόμενη υπερδιέγερση. Αν θελήσετε να τελειώσετε μία εργασία, θα υπάρξουν εμπόδια που θα σας δείξουν ότι η μέρα αυτή δεν είναι και η πιο κατάλληλη.Ε

Σχέσεις: Να σκεφτείτε με ωριμότητα τα προσωπικά σας θέματα. Αν κάτι σας στεναχωρεί αυτές τις μέρες, ίσως οι ρίζες του θέματος να είναι πιο βαθιές από ότι νομίζετε.

ΛΕΩΝ

Γενικά:Φιλικά πρόσωπα θα βρίσκονται πολύ κοντά σας και ίσως να μπορέσετε να βοηθηθείτε από μία σημαντική φιλική σας σχέση στα επαγγελματικά. Η σπουδαιότητα των ευκαιριών θέλει εκπαίδευση ώστε να τις καταλάβετε αμέσως και μην χάνετε χρόνο.

Σχέσεις: Βεβαίως και θα πρέπει να βγείτε σήμερα και να διασκεδάσετε. Αν είστε μόνοι πολύ πιθανόν μία νέα γνωριμία θα αποδιχθεί πολύ σημαντική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά:Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της μέρας. Την ουσία των πραγμάτων θα την δείτε από το απόγευμα και μετά, όταν θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις που θα σας δείξουν πόσο δύναμη έχετε στο περιβάλλον σας.

Σχέσεις: Ερωτική μέρα με πολλές όμορφες εκπλήξεις που θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αν αποφασίσετε σήμερα να διασκεδάσετε, θα είναι η καλύτερη απόφαση σας.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά:Μην χαλάσετε σήμερα την διάθεση σας με ανθρώπους που δεν σας σέβονται. Αν συμβεί κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να το συγχωρήσετε αργότερα στον εαυτό σας. Μακριά από κουβέντες που θα σας δημιουργήσουν αργότερα πρόβλημα με τους άλλους.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή έχει μπει σε μία νέα ανανεωτική περίοδο και σήμερα θα δείτε πολύ απλά να σας πλησιάζει περισσότερο ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά:Οικονομικά θέματα σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα και σήμερα ακόμη περισσότερο. Το σίγουρο είναι ότι θα λάβετε κάποιο χρηματικό ποσό από πηγή που δεν έχετε υπολογίσει.

Σχέσεις:Ο έρωτας θα γεννηθεί μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανότατα να σας δοθεί μία μεγάλη ικανοποίηση από άνθρωπο καρδιάς που σας εκτιμά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά:Μην περιμένετε σήμερα το οτιδήποτε να γίνει μόνο του, δράστε και δείξτε πόσο πολύ αξίζετε. Αν πρέπει να διεκδικήσετε κάποια καλύτερη εργασιακή θέση, ή να βάλετε ένα πλάνο για μια επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτό θα έχει πολύ καλές προοπτικές.

Σχέσεις:Ο έρωτας σήμερα θα βρίσκεται σε μία πολύ ευνοϊκή πλανητική συγκυρία. Μπορεί να συναντήστε άτομα που είχατε απομακρυνθεί χωρίς λόγο, ή να πάρετε ένα μήνυμα από άνθρωπο που σας διεκδικεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά:Οικογενειακά θέματα θα δώσουν χαρά στις ανασφάλειες σας. Κάποιο πρόσωπο πολύ δικό σας που είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως με την υγεία του, θα έχει πολύ ευνοϊκή εξέλιξη. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές κάποιου ειδικού.

Σχέσεις:Οι άνθρωποι που σήμερα θα σας δώσουν χαρά, είναι άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μία σχέση θα μπει σε νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά:Βρείτε τον χρόνο σήμερα να μετακινηθείτε και να τελειώσετε ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα. Πολύ πιθανόν να έχετε βρει λύσεις για κάποια υπόθεση νομικής φύσης που σας έχει δημιουργήσει προβλήματα κατά το παρελθόν.

Σχέσεις:Μην παραμελήσετε το ταίρι σας σήμερα. Ίσως να το εκλάβει σαν αδιαφορία και να βγάλει αρνητικά συμπεράσματα για την σχέση σας. Το βράδυ ένα μήνυμα που θα σας προβληματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά:Ένα ακίνητο θα σας αναστατώσει σήμερα και θα ματαιώσετε μία απόφαση σας. Νομικές υποθέσεις ή οικονομικές εκκρεμότητες πολύ πιθανόν να μην είναι τόσο ευνοϊκές όσο περιμένατε. Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

Σχέσεις:Δεν είναι κακό να είστε γενναιόδωροι, όμως η υπερβολή είναι πολύ επικίνδυνος και αρνητικός σύμβουλός για μία σχέση που δεν είναι και τόσο καθαρή.