Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 18/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 18/04/2016

Ενημερώθηκε: 18/04/16 - 00:32

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας,Αλεξάνδρα Καρτά, (Δευτέρα 18 Μαίου 2016):


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μία εξαιρετική μέρα, που θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε καινούρια διαβήματα σε ότι έχετε κατά νου. Επαγγελματική επιτυχία που θα σας προσφέρει κάποια σημαντική ικανοποίηση όπου θα έχει και σημαντικά κέρδη.

Σχέσεις: Αν πρέπει να κάνετε ένα συμαντικό βήμα στην προσωπική σας ζωή κάνετε το σήμερα. Οι συνθήκες ευνοούν ακόμα και τα λάθη που έχετε κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα που είχαν μπει σε αναμονή και αυτό σας κούραζε. Βάλετε στα άμεσα θέματα που πρέπει να επιλυθούν και νομικές εκκρεμότητες.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή θα έχει σήμερα να σας δώσει χαρά και όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Μία πρόταση για διασκέδαση, δεν πρέπει να την αγνοήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αν και έχετε έναν διάχυτο εκνευρισμό από το πρωί, θα μπορέσετε να δείτε τα θέματα που σας απασχολούν με περισσότερη ωριμότητα και σύνεση κυρίως μετά το απόγευμα. Σταθεροποιούνται φιλίες.

Σχέσεις: Οι σχέσεις σας περνούν μια φάση ωριμότητας και ίσως να πρέπει να παραμείνουν στην ζωή σας, εκείνοι που αξίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βάλτε την λογική σας να συνεργαστεί με την διαίσθηση σήμερα ώστε να έχετε σύντομα ένα καλό αποτέλεσμα και να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Η επιτυχία είναι κάτι που διεκδικείται, κάνοντας σωστούς χειρισμούς.

Σχέσεις: Αφιερώστε χρόνο στον σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, ίσως να υπάρξει μία φλόγα από κάποια παλιά σας σχέση.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Δώστε ασφάλεια και σιγουριά σε όσους σας αγαπούν και σας έχουν ανάγκη. Η μέρα αυτή έχει ένα συμαντικό δώρο να σας δώσει ... την σταθερότητα σε κάθε επιδίωξη σας και κάθε ιδέα σας.

Σχέσεις: Ο σύντροφος σας σήμερα θα έχει το προβάδισμα σε ότι και να επιδιώξετε. Ίσως να έχει για κάποιους λόγους το δικαίωμα αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Φροντίστε την εργασία σας ακόμη περισσότερο από πριν. Αυτό που θα εισπράξετε είναι αναγνώριση σε ότι κάνετε και ίσως να κλείσετε κάποια σπουδαία συμφωνία αν το επιδιώξετε.

Σχέσεις: Ποιος είπε ότι σήμερα θα έχετε μόνο επαγγελματικά μηνύματα και ενδιαφέροντα. Η μέρα φτιάχτηκε για να δείτε πόσο δυνατό είναι το συναίσθημα ενός ανθρώπου που σας θέλει στην ζωή του.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Ότι αφορά συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων θα έχει αρκετή εύνοια σε σημείο που δεν το περιμένετε ούτε και εσείς οι ίδιοι. Φροντίστε σήμερα να είστε ενήμεροι για ότι σας αντιπροσωπεύει επαγγελματικά. Ιδίως οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχουν μία σπουδαία επιτυχία.

Σχέσεις: Αφήστε πίσω ότι δεν σας χαρακτηρίζει και βρείτε δρόμους νέους και πολλά υποσχόμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Επιτυχία σε κάθε οικονομικό θέμα. Βρείτε λύσεις σε υλικά θέματα με την συμβουλή ανθρώπων που κατέχουν τους νόμους και τα κεφάλαια. Σήμερα μπορείτε να αλλάξετε συνήθειες που σας έκαναν κακό, κυρίως στην υγεία.

Σχέσεις: Μία ερωτική μέρα όπου θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Η καλή και ολοκληρωμένη συναισθηματική ζωή θα σας δώσει πολύ ενέργεια και δύναμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Με την σωστή οργάνωση θα βάλετε σε σειρά τα επαγγελματικά σας. Μπείτε σε ένα πρόγραμμα που θα το τηρήσετε με κάθε τρόπο και αφορά την καθημερινότητα σας.

Σχέσεις: Μην κάνετε το λάθος και απομακρίνετε σήμερα τον σύντροφό σας με την συμπεριφορά σας. Φροντίστε να είστε πολύ κοντά του και να βρείτε λύσεις που θα σας δυναμώσουν και τους δύο συναισθηματικά

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σήμερα η δημιουργικότητα σας, σας σπρώχνει να διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες αλλά και στην εδραίωση της θέσης σας στα επαγγελματικά.

Σχέσεις: Σταθερότητα σε αυτό που προστάζει η καρδιά σας. Το ταίρι σας θα είναι δίπλα σας σε κάθε απόφαση σας και ίσως σήμερα να πρέπει να δείξετε την αγάπη σας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η επικοινωνία σήμερα θα έχει πολύ εύνοια. Μπορείτε να κάνετε επίσης ένα ταξίδι όπου θα σας επιφέρει αρκετά κέρδη, ή μια επαγγελματική συμφωνία που θα δημιουργηθούν πολύ καλές συνθήκες για το μέλλον.

Σχέσεις: Η σιωπή που συνοδεύεται από πολύ όμορφες πράξεις προς τον σύντροφο, θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Ίσως να πρέπει να δώσετε πράγματα που έχετε στερήσει στον άνθρωπό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Μία εξαιρετική μέρα για τα οικονομικά σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσετε κάποια χρήματα με ένα τρόπο που δεν περιμένατε ούτε και εσείς. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα, που θα ακολουθήσετε πιστά τις επόμενες μέρες και ίσως να αφορά την διατροφή σας.

Σχέσεις: Θα πάρετε σήμερα κάποιες απαντήσεις που έχουν να κάνουν με την σχέση σας. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε κάποια δύσκολα θέματα που είχαν δημιουργηθεί εδώ και καιρό.