Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 25/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Δευτέρα 25/07/2016

Ενημερώθηκε: 25/07/16 - 00:11

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να οργανώσετε όλα αυτά που έχετε κατά νου και εξωτερικεύστε το δυναμισμό και την ευστροφία σας στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά, δώστε στη σχέση σας τα κατάλληλα συναισθηματικά εφόδια ώστε να προχωρήσει χωρίς προβλήματα. Κάποια αδιαθεσία δικού σας ατόμου σας αναστατώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό αναμορφώνει τα επαγγελματικά σας θέματα. Οικονομικά ζητήματα θα μπουν σε μία σειρά, μετά από κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις. Η Αφροδίτη στον τομέα των οικογενειακών σας σχέσεων, σας κάνει να θέλετε επιλύσετε το γρηγορότερο με ηρεμία τις μεταξύ σας διαφορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν βρείτε κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσετε το ενεργειακό σας πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσετε την μέρα σας με διαδοχικές αψιμαχίες και εντάσεις που δεν θα σας ευνοήσουν με κανέναν λόγο. Ο Ερμής βρίσκεται στο Λιοντάρι και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να βρεθείτε μακριά από τις καθημερινές πιέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε σήμερα να διεκπεραιώσετε έναν μεγάλο όγκο εργασιών μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ίσως ένα ταξίδι να προγραμματιστεί σήμερα, ή κάποια συνάντηση που θα αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Αν βρίσκεστε σε διακοπές, θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να έχετε σήμερα μία ευχάριστη συνάντηση.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να βρίσκονται σε μία περίοδο εξελίξεων. Κάποιες προτάσεις θα μπουν στο τραπέζι και θα πάρετε συμαντικές αποφάσεις το επόμενο διάστημα. Σήμερα θα παρουσιαστούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σας δυναμώσουν και συναισθηματικά. Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξη που περιμένατε από καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό καλείστε να φροντίσετε την οικονομική σας σταθερότητα. Θέματά που θα σας απασχολήσουν επίσης έντονα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και κάθε τι που αγγίζει την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι ευαισθησίες σας σήμερα πολλές, αλλά θα δείτε να δικαιώνεστε από τους άλλους για κάτι που σας είχαν στεναχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό, ενδέχεται να συμβάλλει σε συναισθηματικές επιλύσεις, ενώ είναι αρκετά ευνοϊκή μέρα στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια σημαντική αγορά ή επένδυση. Από την άλλη πλευρά όμως θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με την επικοινωνία σας και τα λόγια που μεταφέρετε στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεθείτε σε προκλήσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κρατήσετε εύκολα την ψυχραιμία σας όταν ανακαλύψετε ότι κάποιοι προσπαθούν να σας μειώσουν και να σας εκμεταλλευτούν. Βρείτε κάποιες έξυπνες κινήσεις ώστε να αποφύγετε με μαεστρία τις υπερβολές των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες ιδέες ή «εμπνεύσεις» που σας περνούν από το μυαλό για μια επένδυση που θεωρείτε πολύ επιτυχημένη, να μην σας διαψεύσει. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό, σας καλεί να μην ενδώσετε σε έναν οικονομικό εκβιασμό που θα κάνει πρόσωπο από το πολύ στενό περιβάλλον σας. Ο έρωτας σήμερα θα έχει την τιμητική του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος για να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια συναισθηματική σας υπόθεση. Επίσης υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σήμερα να φροντίσετε δικά σας άτομα και να χαρείτε με την παρουσία τους. Ο Άρης μπορεί να κλείσει ένα κεφάλαιο στην ζωή σας, που σας έχει ταλαιπωρείσει αρκετά και να σας δώσει δύναμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα όμορφο ταξίδι είναι αυτό που θα σας δώσει ενέργεια και χαρά. Ακόμη και όσοι από εσάς έχετε επιλέξει να βρίσκεστε στην πόλη, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία όμορφη Καλοκαιρινή μέρα, γεμάτη από αγάπη και έρωτα. Αν περιμένατε καιρό για κάποιο μήνυμα που δεν έλεγε να έρθει, σήμερα θα το απολαύσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα σας δώσει οικονομικές ευκαιρίες, μετά από μία περίοδο όπου δυσκολευτήκατε αρκετά. Τα πιο πρακτικά θέματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο και μάλλον θα βρείτε πολλές λύσεις που μέχρι χθες φοβόσασταν να ρισκάρετε.