Οι προβλέψεις των ζωδίων - Κυριακή 17/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Κυριακή 17/04/2016

Ενημερώθηκε: 17/04/16 - 00:20

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας,Αλεξάνδρα Καρτά, (Κυριακή 17 Μαίου 2016):


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η συνέπεια και ο καλός προγραμματισμός θα αποκλείσουν το ενδεχόμενο να έρθετε σε δύσκολη θέση σε κάθε σας υπόθεση. Ο Άρης ανάδρομος, έχει να σας διδάξει πολλά.

Σχέσεις: Η Κυριακή για σας θα είναι μία πολύ αντιφατική μέρα. Θα δώσετε μεγάλη σημασία και αξία σε ανθρώπους που τελικά δεν άξιζαν να είναι κοντά σας και αδικήσατε κάποιους που η απουσία τους θα σας είναι πολύ αισθητή.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Με διπλωματικούς χειρισμούς, εξομαλύνετε το τεταμένο κλίμα που υπάρχει σήμερα γύρο σας. Ο ανάδρομος Άρης από σήμερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας, θα προκαλέσει ανασφάλειες και προβλήματα.

Σχέσεις: Μην καταπιέζετε τις ανάγκες σας προσπαθώντας να ευχαριστήσετε μόνο τους άλλους. Βρείτε λίγο χρόνο για σας και αγαπήστε ακόμη και τις παραξενιές σας, .... Γιατί το αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Σήμερα καλό είναι να βρείτε ήσυχα και ανώδυνα πράγματα να κάνετε και να χαλαρώσετε στον χώρο σας. Η μέρα αυτή δεν θέλει δράση, αλλά περισσότερο περισυλλογή.

Σχέσεις: Αν υπάρχουν προβληματισμοί με το ταίρι σας, σήμερα αφήστε την μέρα να κυλήσει όσο γίνεται ανώδυνα. Η διάθεση των άλλων να σας επικρίνουν και να σας δημιουργούν προβλήματα είναι πολύ πιθανόν να σας κουράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Προσοχή στην ματαιοδοξία που σας δημιουργούν άνθρωποι από το περιβάλλον σας. Μην δίνεται πολλές εξηγήσεις όταν δεν είναι απαραίτητο. Κάποιοι προσπαθούν να σας μειώσουν για προσωπικό όφελος.

Σχέσεις: Μάλλον ήρθε η στιγμή να καταλάβετε τι θα έπρεπε να είχατε κάνει πριν πολύ καιρό. Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα, ταιριάζει απόλυτα αυτή την μέρα με τα σύμβαντα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επιδιώξτε μία εκδρομή στη φύση. Θα σας αναζωογονήσει και θα σας φέρει πιο κοντά με δικούς σας ανθρώπους που αγαπάτε και έχετε απομακρυνθεί λόγο κάποιων συνθηκών.

Σχέσεις: Θα έχετε κάποια πισωγυρίσματα με θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες θα είναι λίγο δύσκολες για νέα διαβήματα σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι αξίες σας δείχνουν σε μεγάλο βαθμό ποιοι είστε. Κανείς δεν μπορεί να σας αμφισβητήσει και να σας δει πιο λίγους. Τα επαγγελματικά σας έχουν μία σπουδαία άνοδο.

Σχέσεις: Η ευγένεια σας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ακόμη και στις δύσκολες περιόδους έχετε μία καλή αύρα που σας ακολουθεί. Μία οριστική απόφαση δεν είναι δυνατή λόγο ανάδρομου Άρη.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Με λογικά επιχειρήματα θα των καταφέρετε να πείσετε για τη σοβαρότητα των απόψεων σας. Σήμερα θα πρέπει να είστε μετρημένοι σε ότι πάτε να κάνετε και να πείτε, διότι μπορεί να δημιουργηθούν δύσκολες καταστάσεις με λάθος εκτιμήσεις από τους άλλους για σας.

Σχέσεις: Εξετάστε με προσοχή τα κίνητρα των άλλων πριν σκεφτείτε να μπείτε σε μία σχέση. Πολύ πιθανόν το βράδυ να μην έχετε νέα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Οικονομικά θέματα επανεξετάζονται με μεγάλη προσοχή. Σήμερα θα υπάρξουν θέματα που θα σας βάλουν σε σκέψεις και αφορούν μία χρηματική σας συναλλαγή. Επίσης αν έχετε κοινό πορτοφόλι με τον σύντροφο, κάποιες παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν.

Σχέσεις: Είναι απαραίτητο να απαλλαγείτε από τις εξαρτίσεις και της προσωπικές διεκδικήσεις που δεν έχουν αυτή την περίοδο καμία τύχη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Καλό είναι σήμερα να προσέξετε περισσότερο τις κοινωνικές επαφές που για κάποιους λόγους θα έχουν την μορφή του απρόοπτου. Μπορεί να έχετε μία ξαφνική συνάντηση που δεν είχατε προγραμματίσει και αυτό να σας προκαλέσει ίσως περίεργα συναισθήματα.

Σχέσεις: Με ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας, δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις σε θέματα προσωπικά. Μην δημιουργείτε προβλήματα στον σύντροφο χωρίς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Σήμερα θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε ότι αφορά επαγγελματικά θέματα αλλά και θέματα υγείας. Είναι μια μέρα που θα σας κάνει λίγο απρόσεκτους με τους άλλους, όπου μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο.

Σχέσεις: Η αναποφασιστικότητα σας σήμερα θα γίνει η αιτία να χάσετε μία πολύτιμη ευκαιρία που αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνοι, πολύ πιθανόν να έχετε μία όμορφη γνωριμία το βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο ανάδρομος Άρης σας βάζει σε προβληματισμούς και δοκιμασίες με το φιλικό σας περιβάλλον. Πολύ πιθανόν να έχετε μία δύσκολη κατάσταση που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα και θα αφορά τις φιλικές σας σχέσεις.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποια πισωγυρίσματα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ξαναεμφανίζεται στην ζωή σας και σας αναστατώνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Σήμερα ίσως θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε... με ποιόν θα πάτε και ποιόν θα αφήσετε. Να σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε το οτιδήποτε, γιατί πολύ πιθανόν θα μετανιώσετε αργότερα.

Σχέσεις: Σε κάθε περίπτωση προσέξτε σήμερα τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδίως τον σύντροφο σας. Η διαφορετική άποψη για κάποια πράγματα, θα σας σπρώξει να πάρετε λάθος αποφάσεις για την σχέση σας.