Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 15/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 15/04/2016

Ενημερώθηκε: 14/04/16 - 23:43

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας,Αλεξάνδρα Καρτά, (Παρασκευή 15 Μαίου 2016):


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αισιοδοξία στην σκέψη και σε αυτά που πρόκειται να κάνετε. Αν βρίσκεστε μπροστά από μία δύσκολη απόφαση που αφορά την επαγγελματική σας πορεία, σήμερα θα υπάρξει εύνοια σε κάθε επίπεδο. Άνθρωποι θα σας στηρίξουν σε κάθε σας επιλογή.

Σχέσεις: Θα έχετε πολύ πιθανόν μία πολύ καλή μέρα που αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι επιλογές που θα κάνετε θα είναι εκείνες που θα καθορίσουν την μελλοντική πορεία σε μία σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Οικογενειακά θέματα θα σας δώσουν μία ικανοποίηση που είναι αλήθεια δεν περιμένατε. Θα εξελιχθούν ζητήματα που αφορούν ακίνητη περιουσία με τον πιο ευνοϊκό τρόπο. Αν υπάρχει μία εκκρεμότητα σε ένα επαγγελματικό χώρο, αυτή θα τακτοποιηθεί πολύ σύντομα.

Σχέσεις: Συνεχίζουν να σας απασχολούν πολλά προβλήματα σε μία σχέση σας. Ίσως να μην μπορέσετε τώρα να ηρεμίσετε λόγο συνθηκών, από τις ανασφάλειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βάλτε μία σειρά σε πρακτικά θέματα που σας έχουν αναστατώσει. Αν υπάρχουν νομικές υποθέσεις, πολύ σύντομα θα πάρουν μία ευνοϊκή έκβαση. Ένα ταξίδι, μία μετακίνηση θα σας κάνει να αλλάξετε για λίγο παραστάσεις και να ξεκουραστείτε.

Σχέσεις: Ευνοούνται σήμερα οι επαφές και οι προσωπικές σχέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν να συναντήστε σήμερα έναν άνθρωπο που θα σας ανατρέψει τα δεδομένα. Κάποιο μήνυμα θα σας δώσει χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα υπάρξουν οπωσδήποτε καλές συνθήκες ώστε να μπορέσετε να τακτοποιήσετε μία οικονομική σας εκκρεμότητα και ίσως να πρέπει να προχωρήσετε κάποια αγορά που είχατε κατά νου εδώ και πολύ καιρό.

Σχέσεις: Η ειλικρίνεια των άλλων μάλλον περνά την κρίση της. Μην σας φανεί τίποτα περίεργο και μην αναρωτιέστε για εκείνα που έχουν ειπωθεί και δεν έχουν γίνει. Προχωρήστε ακόμη και μόνοι αν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η μέρα αυτή είναι κατάλληλη, για να μπορέσετε να προωθήσετε την προσωπική σας εικόνα με τον καλύτερο τρόπο. Θα βρεθείτε μέσα σε ανθρώπους που θα κρίνουν τις επαγγελματικές σας επιδώσεις και εκεί θα λάμψετε με την παρουσία σας.

Σχέσεις: Σήμερα έχετε την ανάγκη να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που σας εμπνέει συναισθηματικά. Θα έχετε μία πολύ όμορφη μέρα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και θα νοιώσετε ότι οι άλλοι σας αποδέχονται και σας θαυμάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Θα βρεθείτε πλαισιωμένοι με πολύ κόσμο που πραγματικά θέλει να σας βοηθήσει και να στηρίξει στα όνειρά σας. Η μέρα αυτή είναι μία αφετηρία καλών γεγονότων.

Σχέσεις: Μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ίσως υπάρξει μία βαθύτερη συμπάθεια με κάποιο άτομο. Πολύ πιθανόν να έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα που θα σας ξαφνιάσει από άνθρωπο που σας θαυμάζει και πολύ πιθανόν να μην το περιμένατε.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Μεγάλη κοινωνική εύνοια θα υπάρξει σήμερα. Άτομα που σας εμπιστεύονται, θα σας αναθέσουν κάποιο επαγγελματικό διάβημα, όπου θα έχει πολύ καλές εξελίξεις. Η ημέρα αυτή αποδίδει τα μέγιστα σε ότι αφορά την προβολή σας και την κοινωνική σας εικόνα.

Σχέσεις: Νέα πρόσωπα που μπαίνουν τώρα στην ζωή σας θα πρέπει να τα προσέχετε διότι εύκολα μπορεί να γοητευτείτε από λάθος μηνύματα που θα σας μεταφέρουν για κάποιους λόγους. Μην πετάτε στα σύγνεφα και δείτε την πραγματικότητα γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Επαγγελματικοί λόγοι θα σας δημιουργήσουν ανταγωνιστική διάθεση. Νέες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό, θα σας οδηγήσουν σε επαγγελματική πρόοδο.

Σχέσεις: Πολλές συζητήσεις θα γίνουν με σκοπό να βρεθούν λύσεις για ένα προσωπικό σας θέμα. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας θα σας δώσουν συμβουλές, αλλά όχι πάντα τις καλύτερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά:Χτίστε σήμερα φιλοδοξίες. Μπορεί να ασχοληθείτε με μία επιχείρηση, με σπουδές με νομικές υποθέσεις ή με τον σχεδιασμό κάποιου ταξιδιού. Τα θεμέλια που θα βάλετε σήμερα, θα έχουν σταθερότητα και επιτυχία

Σχέσεις: Η ερωτική σας ζωή θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξη. Αν αμφιβάλλατε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, σήμερα αυτό θα ανατραπεί χωρίς την δική σας παρέμβαση, αλλά με την ευνοϊκή ροή των γεγονότων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Αν σήμερα εμπλακείτε σε δάνεια, διατροφές, ασφάλειες, φορολογικά, φροντίστε να τα οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Η Μέρα αυτή θα σας δώσει αρκετές δυνατότητες να βρείτε οικονομικές λύσεις στα ποιο δύσκολα θέματα που έχετε να αντιμετωπίσετε.

Σχέσεις: Όμορφες συναντήσεις επιφυλάσσει αυτή η Παρασκευή. Θα μπορέσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε με ανθρώπους καρδιάς, όχι απαραίτητα με το ταίρι σας. Θα έχετε μία ανέμελη στάση με τα πολύ δικά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ετοιμάζετε μία μετακίνηση που θα σας δώσει αρκετή χαρά. Πολύ πιθανόν να συναντήστε ανθρώπους που θα έχουν με εσάς κοινούς στόχους και να δώσετε μαζί τους ένα ισχυρό παρών. Θα σημειωθεί πρόοδος σε πάρα πολλά θέματα.

Σχέσεις: Μία εξαιρετικά θετική μέρα για την προσωπική σας ζωή όπου θα σας δώσει πολύ αισιοδοξία για το μέλλον. Ο άνθρωπος σας, είναι κοντά σας και θα βοηθά ώστε να στηρίξετε ένα δικό σας όνειρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Η εύνοια που θα προέλθει από μία οικονομική συμφωνία θα σας δώσει φτερά για μελλοντικές κινήσεις που θα έχουν την ίδια προοπτική. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε κάθε τομέα.

Σχέσεις: Θα επανεξετάσετε κάποια σχέση σας και θα δείτε με ποιο σφαιρικότητα το όλο θέμα. Σας έχουν προβληματίσει πολύ οι απόψεις του συντρόφου σας για ένα οικονομικό κοινό ζήτημα, που έχει μπει σαν σημείο αναφοράς στην σχέση σας.