Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 22/07/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Παρασκευή 22/07/2016

Ενημερώθηκε: 22/07/16 - 00:43

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα πρέπει να δείτε με ενδιαφέρον ένα προσωπικό σας θέμα, αλλά και να φροντίσετε με πολύ προσοχή μία οικονομική εκκρεμότητα. Θα μπορέσετε να δείτε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας και ίσως να πρέπει να αποφασίσετε για κάποια πιθανόν αλλαγή κατοικίας.

ΤΑΥΡΟΣ
θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα νοιώσετε ότι αυτά που σας χωρίζουν είναι πολύ ελάχιστα μπροστά σε αυτά που σας ενώνουν. Μην δημιουργήσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν βασικά προβλήματα. Σήμερα καλό είναι να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε ένα προστατευμένο κλήμα γύρο σας, με ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας υποστηρίζουν. Τα ταξιδάκια και οι επαφές σας με τους άλλους, θα είναι πολύ σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσοι γεννηθήκατε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας και όπως και να είναι το Πλανητικό σκηνικό, εσείς θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Τα προσωπικά σας θέματα θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό.

ΛΕΩΝ
Σήμερα η Σελήνη στους Ιχθύες θα σας κάνει να ασχοληθείτε με οικογενειακά, αλλά και με επαγγελματικά θέματα. Κάποιοι από εσάς θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στον –την σύντροφο σας, ακόμη και αν είχαν παρουσιαστεί κάποια προβλήματα μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, το καλύτερο είναι να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν κάποιες μετακινήσεις σας. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να ρυθμίσετε με τον πιο σωστό τρόπο ένα προσωπικό σας θέμα. Όμως θα υπάρξουν άτομα που θα σας δώσουν στήριξη σε ότι πραγματικά θέλετε.

ΖΥΓΟΣ
Σκέφτεστε συνεχώς κάποια οικονομικά θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα και αύριο όλο αυτό θα έχει πάρει την μορφή που θέλετε και έτσι θα μπορέσετε να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ πιθανόν ένα ταξιδάκι να είναι η αιτία να ξεκουραστείτε και να δείτε με άλλα μάτια κάποιο προσωπικό θέμα που σας προβληματίζει εδώ και καιρό. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και σας παραπέμπουν στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η προσωπική σας ζωή έχει και σήμερα το άρωμα τις επιτυχίας. Ίσως να μπορέσατε να ξεκλειδώσατε σήμερα κάποιες ανασφάλειες σας. Οι μέρες αυτές είναι πολύ σημαντικές στο να κάνετε ότι καλλίτερο για θέματα οικονομικά, αλλά και επιχειρηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από σήμερα ουσιαστικά θα αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο και να προβληματίζεστε για ένα θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας θέλει την φροντίδα σας και αυτό θα σας το δείξουν οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παλιά σας προβλήματα. Φροντίστε να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση αυτή, γιατί πλέον έχετε να κάνετε με πολύ γνωστά θέματα. Η Σελήνη στους Ιχθύες από σήμερα, θα σας κάνει να σκεφτείτε έντονα τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να σας απασχολεί από σήμερα αρκετά, μετά από την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σας. Μία νέα γνωριμία που θα είναι σημαντική για σας θα σας δώσει πολύ χαρά. Γενικά η μέρα αυτή έχει το χρώμα της χαράς και της προσωπικής ικανοποίησης. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση.