Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 14/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Πέμπτη 14/04/2016

Ενημερώθηκε: 14/04/16 - 00:05

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας,Αλεξάνδρα Καρτά, (Πέμπτη 14 Μαίου 2016):


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η μέρα αυτή σας δίνει την δυνατότητα να ξεφύγετε από τις κακές ενέργειες κάποιων. Μπορεί επίσης να μην είστε σίγουροι για κάποια απόφαση σας που σας ταλαιπωρεί πολύ αυτό το διάστημα.

Σχέσεις: Κάτι όμορφο διαφαίνεται στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, θα αναζητήσετε μία συντροφιά που θα έχει την εφήμερη μορφή. Ένα μήνυμα θα σας φέρει χαρά και αφορά άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κάτι όμορφο διαφαίνεται στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, θα αναζητήσετε μία συντροφιά που θα έχει την εφήμερη μορφή. Ένα μήνυμα θα σας φέρει χαρά και αφορά άτομο που σας ενδιαφέρει.

Σχέσεις: Σκέφτεστε σήμερα κάποια θέματα που αφορούν την συμβίωση και την ολοκλήρωση της σχέσης σας. Για τους μοναχικούς Ταύρους θα υπάρξει μία θετική αλλαγή το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα πρέπει σήμερα να σας χαρακτηρίζει η υπομονή αν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε κάποια βασικά βήματα σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι συνθήκες δεν θα έχουν ευκολία στο να δράσετε, αλλά η ευστροφία του μυαλού σας, θα βρει τρόπους να κερδίσετε ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Σχέσεις: Μέρα υποτονική σε θέματα συναισθηματικά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να σκεφτείτε κάτι διαφορετικό όταν βλέπετε ότι όλα είναι αρνητικά με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μην αμελήσετε σήμερα να ανοίξετε τις κοινωνικές σας επαφές. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, θέλουν και μπορούν να σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, για κάποιο συμαντικό για σας ζήτημα.

Σχέσεις: Η ειλικρίνεια των άλλων μάλλον περνά την κρίση της. Μην σας φανεί τίποτα περίεργο και μην αναρωτιέστε για εκείνα που έχουν ειπωθεί και δεν έχουν γίνει. Προχωρήστε ακόμη και μόνοι αν χρειαστεί.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Θα αποδειχθείτε πολύ καλοί στις συνεργασίες και σε ότι έχετε αναλάβει θα το φέρετε εις πέρας. Μην συγκρουστείτε σήμερα με κάποια άτομα που σας έχουν δείξει κατά το παρελθόν το στίγμα τους και τις προθέσεις τους.

Σχέσεις: Σήμερα μην ρισκάρετε την σχέση σας και τα σταθερά που υπάρχουν στην ζωή σας. Μία μικρή παρεξήγηση θα κρατήσει για πολύ λίγο και αύριο όλα θα έχουν ξεχαστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Καλές εξελίξεις θα υπάρξουν σε κοινωνικό επίπεδο. Άνθρωποι κύρους θα σας στηρίξουν υπερβολικά και θα σας δώσουν όση δύναμη χρειάζεστε ώστε να προχωρήσετε σε αυτά που έχετε κατά νου.

Σχέσεις: Μην σκέφτεστε το παρελθόν. Είναι ένα κλειστό κεφάλαιο που δεν πρέπει να ξεφυλλίζετε κάθε τόσο. Βρείτε νέα ενδιαφέροντα κοντά σε ανθρώπους που σας χαρίζουν απλόχερα την αγάπη τους.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Σήμερα θα έρθετε σε μία πολύ δύσκολη θέση, όταν θα έχετε να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου ευαίσθητες χορδές. Θα φτάσετε στο σημείο να θυμώσετε αρκετά με άτομα που βρίσκονται μέσα στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, όταν προσπαθήσουν να σας μειώσουν.

Σχέσεις: Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποιες διακυμάνσεις και θα έχετε πολύ πιθανόν μία σημαντική και διαφωτιστική ζήτηση με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ευτυχώς θα έχετε υπομονή για να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που θα παρουσιαστούν σύντομα. Στο επίκεντρο θα έρθουν ζητήματα επικοινωνίας που αφορούν παλιά θέματα νομικά ή διαχείρισης κάποιων χρημάτων.

Σχέσεις: Πολλές συζητήσεις θα γίνουν με σκοπό να βρεθούν λύσεις για ένα προσωπικό σας θέμα. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα σας θα σας δώσουν συμβουλές, αλλά όχι πάντα τις καλύτερες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά:Θα έχετε πολλά θέματα όπου θα πρέπει σήμερα να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο, πάντα βάση των δυνατοτήτων σας. Αν είστε σε περίοδο ανεύρεση εργασίας, σήμερα θα υπάρχουν καλά νέα.

Σχέσεις: Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας, είναι εκείνοι που θα σας προστατέψουν από πολλές κακοτοπιές που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Η ουσιαστικές σχέσεις σας χαρακτηρίζουν αυτή την περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Βρείτε τον τρόπο να ρυθμίσετε κάποιο οικονομικό θέμα που αφορά και άλλα άτομα. Ίσως φτάσετε σε σημαντικές αποφάσεις πολύ σύντομα που αφορούν το επάγγελμα σας.

Σχέσεις: Η επικοινωνία θα είναι εκείνη που θα σας δώσει φτερά και θα ανατρέψει την μέχρι τώρα κατήφεια στην προσωπική σας σχέση. Συμπαρασταθείτε σε φίλους, θα σας επιστραφεί σίγουρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ενισχύεται σήμερα η τάση που έχετε για επαγγελματικά επιτεύγματα και φιλοδοξίες. Ακόμη και αν βλέπετε μπροστά σας κάποιους τοίχους που σας κόβουν την διάθεση ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, εσείς έχετε πάντα την πίστη σας σε κάποιο μόνιμο στόχο..

Σχέσεις: Κάποια προβλήματα στην σχέση σας θα αρχίσουν σιγά και σταθερά να απομακρύνονται. Αν είστε πιεσμένοι με πολλά θέματα, καλό είναι να μείνετε για λίγο σήμερα μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Μία πολύ ευχάριστη είδηση θα σας φτιάξει σήμερα την διάθεση. Βέβαια οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις και η φροντίδα κάποιου δικού σας ανθρώπου θα σας στερήσει αρκετό χρόνο που σας ανήκει δικαιωματικά.

Σχέσεις:Χρειάζεστε ένα απολογισμό, όπου θα πρέπει να δείτε αυτά που σας προσφέρει η τρέχουσα σχέση σας. Μην δίνετε άλλο από το απόθεμα της ψυχής σας, γιατί θα υποφέρετε αργότερα.