Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 13/04/2016

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων - Τετάρτη 13/04/2016

Ενημερώθηκε: 13/04/16 - 00:07

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις από την αστρολόγο μας,Αλεξάνδρα Καρτά, (Τετάρτη 13 Μαίου 2016):


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που αφορούν την οικογένεια σας, όπου οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτό τον τομέα σας έχουν κουράσει αρκετά. Μην προχωρήσετε σήμερα ένα επαγγελματικό σας σχέδιο αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Σχέσεις: Θα υπάρξει μία επανεξέταση κάποιου προβλήματος που σας έχει στεναχωρήσει και αφορά την συναισθηματική σας ζωή. Βρείτε μία λύση γρήγορα πριν να είναι πολύ αργά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Σκέπτεστε κάποιες πολύ συμαντικές σας υποθέσεις που μπορεί να έχουν καθυστερήσει λόγο γραφειοκρατικών καταστάσεων. Αν βρείτε προβλήματα σήμερα σε υποθέσεις νομικές, αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο να καταλάβετε τι δεν έχετε κάνει καλά.

Σχέσεις: Όλα τα προσωπικά θέματα θα έχουν μία ήρεμη πορεία, φτάνει να κατανοήσετε ότι αυτό που προσπαθείτε, να δημιουργήσετε, θα συμμετέχουν και οι δύο μαζί και όχι ο ένας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Και σήμερα θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα που θα σας κάνουν λίγο να ανησυχείτε. Μην κάνετε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας δώσουν αργότερα ανασφάλειες σε οικονομικά ζητήματα. Φροντίστε λίγο την διατροφή και την υγεία σας.

Σχέσεις: Οι ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία, για φλερτ και ανάλαφρες καταστάσεις, θα είναι μέσα στο κλήμα της ημέρας. Αν είστε σε σχέση, αφήστε στην άκρη τις επιπολαιότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεστε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο επαγγελματικό βήμα που όμως θέλει σωστή στρατηγική για να πετύχετε τα μέγιστα. Μην ακολουθήσετε σήμερα παλιές μεθόδους που είχαν αποτύχει. Κάποια χρήματα θα πάρετε από πηγή που δεν περιμένατε.

Σχέσεις: Μην σκέφτεστε πάλι παλιές καταστάσεις που δυστυχώς τελείωσαν άδοξα λόγο συνθηκών ή κακής δικής σας διαχείρισης. Προχωρήστε σε νέα σχέση που θα σας δώσει νέα ενδιαφέροντα και προορισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Με μία κάπως περίεργη ψυχολογία σήμερα, θα πρέπει να βρείτε την ρίζα του κακού για να κάνετε ένα εσωτερικό ψηλάφισμα σε σκέψεις και γεγονότα. Αν είστε σε περίοδο που η εργασία δεν σας καλύπτει τα απαιτούμενα έξοδα, φροντίστε να κινηθείτε γρήγορα σε γνώριμα εργασιακά εδάφη.

Σχέσεις: Θα υπάρξουν καλές προοπτικές σε κάθε επίπεδο και αν είστε μόνοι αυτή την περίοδο, θα περάσετε σήμερα μία ευχάριστη μέρα γεμάτη με ρομαντικές προτάσεις και ερωτικά καλέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Οι άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν την περίοδο αυτή, έχουν κάτι να σας δώσουν. Είτε καλό, είτε δύσκολο, θα έχετε μία ροή γεγονότων που δεν σταματά. Επωφεληθείτε λοιπόν από τις πλανητικές αυτές επιρροές, γιατί στο τέλος θα είστε κερδισμένοι.

Σχέσεις: Μην απογοητεύεστε από τους άλλους. Ότι έχουν μέσα τους αυτό και σας δίνουν. Σήμερα κλείστε οριστικά κάτι που δεν σας αξίζει, γιατί η ζωή σας περιμένει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρείτε τρόπο να μην γίνεται αντιπαθείς στους άλλους και κυρίως μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι άλλοι ίσως σας εξωθήσουν να βγάλετε από μέσα σας θυμό που δεν θα σας ευνοήσει στην υπάρχουσα κατάσταση.

Σχέσεις: Συνεχίζουν να σας απασχολούν θέματα προσωπικά, αλλά ευτυχώς θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα. Η μέρα αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη για μία σημαντική εξέλιξη σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα υπάρξουν πολλά θέματα που θα σας αναστατώσουν και θα σας δοθούν λύσεις μέσα από την πίεση και την σκέψη μιας αποτυχίας. Βρείτε τρόπο να ανεβείτε εκεί που ανήκετε και εκεί που αξίζετε, χωρίς εκπτώσεις από τους άλλους.

Σχέσεις: Κάποια επικοινωνιακά θέματα θα τα έχετε σήμερα και πολύ πιθανόν να μην είστε και πολύ προετοιμασμένοι για μία αληθινή εξέλιξη των πραγμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Θα πρέπει να αποφύγετε, τρία βασικά πράγματα. Πρώτον να μην είστε ευκολόπιστοι σε αυτά που σας λένε, δεύτερον, να μην μπερδεύετε καταστάσεις και ανθρώπους στα οικονομικά σας συμφέροντα και τρίτον, αν ακούσετε για μια μεγάλη επαγγελματική πρόταση,.. κρατήστε πολύ μικρό καλάθι.

Σχέσεις: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε πολύ όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η εσωτερική δύναμη που νοιώθετε και σήμερα, θα σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Τα επαγγελματικά σας βήματα, θα έχουν μία λάμψη επιτυχίας που θα ευοδωθεί με δική σας προσπάθεια.

Σχέσεις: Είστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και ίσως να δώσετε σήμερα κάποιο οριστικό τέλος σε μία κατάσταση που σας κούρασε αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Επαγγελματικά θέματα σήμερα ίσως και να σας μπλοκάρουν. Κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν που θα πρέπει να τους επισημάνετε και που είναι η αιτία των αναβολών και καθυστερήσεων σε κάτι πολύ συμαντικό. Βρείτε τρόπο να κάνετε πράγματα για σας και την υγεία σας που έχετε αρκετά αμελήσει.

Σχέσεις: Πολλά μηνύματα και συναντήσεις θα σας φέρουν κοντά με ανθρώπους καρδιάς. Αν είστε σε σχέση, σκεφτείτε μαζί ένα μικρό ταξιδάκι που θα σας ανανεώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά: Μην είστε τόσο ανέμελοι σε θέματα οικονομικά. Θα υπάρξουν στιγμές που θα γίνετε λίγο απρόσεκτοι με ότι έχει να κάνει με την οικονομική σας ασφάλεια. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στον επαγγελματικό χώρο, ίσως σας πιέσουν παραπάνω από ότι πρέπει.

Σχέσεις: Η επαγγελματική σας καταξίωση σας έχει απομακρύνει κατά κάποιο τρόπο από τον άνθρωπό σας. Σήμερα βρείτε χρόνο να είστε κοντά με το ταίρι σας και ουσιαστικά.