Οι ζωδιακές προβλέψεις της Κυριακής (17/10)

Οι ζωδιακές προβλέψεις της Κυριακής (17/10)
Ενημερώθηκε: 17/10/21 - 10:42
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα, στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα πέρασμα δύσκολο για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, [Ιχθύες – Δίδυμοι – Παρθένοι και Τοξότες], όπου κάποια θέματα που τους αφορούν, θα τα βλέπουν μέσα από [παραμορφωτικούς φακούς], κάνοντας την κρίση τους, αρκετά προβληματική.

Επίσης ο Ήλιος σήμερα θα κάνει μία δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα, βγάζοντας στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, ανταγωνισμό σε λάθος βάση και καλό είναι να μην μοιράζεστε τα μυστικά σας με πρόσωπα, που δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Ποιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή για σας έχει κάποιες εντάσεις, μπαίνοντας και πάλι στην ενέργεια της προηγούμενης περιόδου, όπου νιώθατε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν και όλα είναι εναντίον σας. Πριν αντιδράσετε παρορμητικά, σε προκλήσεις που σας δημιουργούν κάποια πρόσωπα, καλύτερα να μαζέψετε τις δυνάμεις σας, για το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το [τετράγωνο] του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σίγουρα θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες στην εργασία σας, αλλά και στην υγεία σας. Απομακρυνθείτε από τοξικά άτομα, που σκοπό έχουν να σας δημιουργούν ανασφάλεια, για αυτά που ξέρετε να κάνετε πάρα πολύ καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η διάθεση σας, δεν θα είναι και τόσο καλή, όπου και οι σχέσεις σας θα σας προκαλέσουν, κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Θα έχετε την τάση να αναμοχλεύετε θέματα από το παρελθόν και να προβληματίζεστε για την ειλικρίνεια των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή θα αποδειχθεί δύσκολη μέρα, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Μία κακή συμπεριφορά από πρόσωπο που πιθανότατα να ανήκει στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα σας προκαλέσει απογοήτευση και έντονο στρες.

ΛΕΩΝ

Μία έντονα ανατρεπτική όψη για σας, αυτή του Ήλιου – Πλούτωνα, που θα φέρει στην επιφάνεια τους έντονους προβληματισμούς σας, για ένα πρόσωπο που θεωρούσατε απολύτου εμπιστοσύνης. Κάποια μυστικά θα βγουν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας, η δύσκολη όψη, Ήλιου – Πλούτωνα, θα σας γεμίσει με οικονομικές ανασφάλειες. Ίσως μάλιστα να πρέπει να δείτε κατάματα ένα πρόβλημα που το κουκουλώνατε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε προσωπικό επίπεδο, η αλαζονεία του συντρόφου, ίσως να γίνει αιτία απομάκρυσή σας.

ΖΥΓΟΣ

Το χαμόγελο σας, μάλλον είχε μικρή διάρκεια, εφόσον σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσετε μία οικογενειακή πρόκληση, που δεν ήσασταν έτοιμοι. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τα πράγματα να δυσκολέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους, αλλά να είστε ξεκάθαροι και δίκαιοι, με τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες δυσκολίες που προϋπήρχαν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ήλιος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δέχεται μία δύσκολη όψη από τον πλανήτη κυρίαρχο του ζωδίου σας Πλούτωνα. Έχουμε λοιπόν μία έντονη αρνητική σκέψη, που έχει ριζώσει στο υποσυνείδητό σας και τώρα καλείστε να την διαχειριστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι μία δύστροπη μέρα για σας, όπου ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, δημιουργούν μεταξύ τους, μία όψη αντιπαράθεσης. Θα πρέπει να προσέξετε λοιπόν τα οικονομικά σας, την συναισθηματική σας ασφάλεια και τα πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρη θέση απέναντι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα υπάρξει μία πλανητική όψη, που σας αφορά και δημιουργεί διαμάχες αλλά και παιχνίδια ισχύος. Ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, σε δύσκολη όψη, είναι μία ενέργεια που για κάποιο λόγο, ανασύρει κακόβουλες ενέργειες εις βάρος σας. Μην αντιδράσετε για κανένα λόγο σπασμωδικά, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η απαιτητική όψη Ήλιου – Πλούτωνα, σίγουρα καλλιεργεί ένα [άρρωστο] παρασκήνιο, που πρέπει να καταλάβετε έγκυρα. Προσοχή σε αυτά που θέλουν να σας δείξουν, ενώ κρύβονται με επιμέλεια, πράγματα που έχουν την ουσία μιας κατάστασης που σας αφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το [τετράγωνο] Ήλιου – Πλούτωνα, σας δημιουργεί ανασφάλειες και ερωτηματικά για κάποια πρόσωπα που εμπιστευόσασταν μέχρι χθες. Βάλτε τα όρια σας, σε καταστάσεις που δημιουργούν οι άλλοι, για να σας ελέγχουν συναισθηματικά και υλικά, κερδίζοντας έτσι την υποταγή σας.