Τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιούνη από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 14/06/24 - 23:49

Ζώδια: Αυτό το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει έντονη η ανάγκη, για να μοιραστούμε τα συναισθήματα μας, να φροντίσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να έχουμε κοινωνικές επαφές. Την Κυριακή καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί εσείς οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, τόσο σε νέες γνωριμίες, όσο και σε οικονομικές συναλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο θα υπάρξει μία έντονη αντιπαράθεση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Βέβαια το πάθος πολλές φορές δημιουργεί μία έντονη ανησυχία και θα πρέπει να το κατευνάσετε βλέποντας τα γεγονότα με καθαρή σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, είστε γεμάτοι από ανανεωτικές τάσεις και συναισθηματικές εξάρσεις. Είναι καιρός να ανοίξετε τα φτερά σας όταν εκεί που βρίσκεστε συναισθηματικά είναι λάθος και σας δημιουργούνται ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας αυτό το διήμερο είναι ευχάριστο και γενικότερα θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές με πρόσωπα που σας δένουν κοινοί στόχοι και γεγονότα. Κυριακή και Δευτέρα ενεργοποιείται η δύσκολη γωνία Αφροδίτης με Ποσειδώνα, μία στιγμή δύσκολη για σας των τελευταίων ημερών για την προσωπική σας ζωή και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνθήκες δεν θα είναι όπως ακριβώς θα θέλατε, αλλά θα υπάρξει μία πολύ σημαντική στήριξη από πρόσωπο που βρίσκεται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Η δυσαρμονία της Αφροδίτης – Ποσειδώνα, μπορεί να σας δώσει μία κακή εκτίμηση που αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Οι κοινωνικές επαφές δεν θα λείψουν αυτό το διήμερο, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνετε νέες γνωριμίες, όχι απαραίτητα για δημιουργία συναισθηματικής σχέσης, αλλά ανοίγοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Υποστήριξη θα έχετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όχι όμως αν ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποιες ευχάριστες στιγμές θα υποδεχθούν άβολα και περίεργα γεγονότα. Είστε αρκετά φιλόδοξοι και τα επαγγελματικά σας έχουν υπερβεί τις προσδοκίες σας, αλλά όσοι ανήκετε στις δύο τελευταίες μέρες, καλό είναι να προσέχετε τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διήμερο θα αναζητήσετε την προσωπική σας γαλήνη, χρειάζεστε σίγουρα ένα διάλειμμα να νιώσετε καλύτερα από το υπερβολικό στρες των προηγούμενων ημερών. Επίσης θα υπάρξει μία μεγάλη πνευματική αναζήτηση σας, που μπορεί να γίνει μέσα από σεμινάρια, ταξίδια και συζητήσεις. Η δύσκολη γωνία Αφροδίτης – Ποσειδώνα, αφορά εσάς των τελευταίων ημερών και σίγουρα θα σας δημιουργήσει συναισθηματική ανασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και με αυτό τον τρόπο να κρίνετε τις τυχόν ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες. Φροντίστε εσείς του τρίτου δεκαημέρου, να μην ξεχνάτε εύκολα τα δεινά που σας δημιούργησαν κάποιοι και να αφήσετε τους συναισθηματισμούς στην άκρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες αυτό το διήμερο, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε έντονη ανάγκη να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να φροντίσετε τις πιο εσωτερικές σας ανάγκες. Για τους γεννημένους 19, 20 και 21 Δεκεμβρίου, καλό είναι να μην εμπιστεύεστε απόλυτα τα συναισθήματα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ πιθανό να βελτιώσετε το πρόγραμμα σας, να ασχοληθείτε με την υγεία σας και γενικότερα να βρείτε τρόπους να απεγκλωβιστείτε από την πίεση των τελευταίων ημερών. Επίσης είναι πολύ πιθανό να απολαύσετε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, γεμίζοντας με συναισθήματα και γνώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την ευκαιρία να ξεχάσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και τα θέματα που σας απασχολούν. Είναι πιθανόν να ταξιδέψετε και να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι η λάθος εκτίμηση σας, στις αγοραστικές σας αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πιθανόν να αναζητήσετε κάποιες απαντήσεις σε ένα πρόβλημα που έχει προκύψει, αλλά είναι πολύ νωρίς για να καταλάβετε τους άλλους και εκείνα που πρεσβεύουν. Υπάρχουν θέματα άλυτα και θα παραμείνουν, μέχρι ο χρόνος να σας δώσει τις λύσεις. Προσοχή αυτές τις μέρες σε συναισθηματικά μπερδέματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ