Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 31/05/24 - 23:54

Ζώδια: Καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι!!! Η Αφροδίτη και ο Ήλιος αυτό το Σαββατοκύριακο, θα βρεθούν σε σύνοδο φέρνοντας μία έντονη συναισθηματική έκρηξη. Η ανάγκη μας για Καλοκαιρινά ταξίδια, επικοινωνία και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα είναι πολύ μεγάλη. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού και επιθυμεί να υπάρχουν νέες καταστάσεις με αισιόδοξα μηνύματα.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με μία ανάλαφρη και αισιόδοξη τάση για να δείτε τα πράγματα με περισσότερη χαλαρότητα και αρκετή δόση ανεμελιάς. Πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η σύνοδος αυτό το διήμερο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας την Αφροδίτη, είναι μία πολύ ευνοϊκή στιγμή για να κάνετε κάποιες σημαντικές συναισθηματικές κινήσεις. Ίσως να υπάρξει η διάθεση για να προβείτε σε κάποιες αγορές, ή θα νιώσετε ερωτευμένοι και ανέμελοι με τις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε γενέθλια αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό να απολαύσετε μία πολύ ευχάριστη περίοδο, ιδίως με την προσωπική σας ζωή. Η κοινωνικότητα σας βρίσκεται στα καλύτερα της και εσείς έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, ο Ιούνιος θα σας δημιουργήσει αρκετά έντονο παρασκήνιο και ίσως βρεθείτε μπροστά σε μία έντονη εσωτερική διαμάχη, για να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε τα πρόσωπα που βάζετε δίπλα σας και τον ρόλο που θα παίξουν στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, θα σας γεμίσει με έντονη διάθεση για ταξιδάκια, φλερτ και άνοιγμα του φιλικού σας κύκλου. Μπορεί να διχαστεί για λίγο η σκέψη σας, για το τι θα θέλατε να κάνετε μέσα στο διήμερο, αλλά γρήγορα θα βρεθείτε και πάλι στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ένα διήμερο άκρως ενδιαφέρον, ιδίως αν πρέπει να κάνετε κάποιες κοινωνικές παρουσίες, ή να εκθέσετε στον κόσμο την προσωπικότητα σας. Γενικότερα ο μήνας ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές και θα έχετε σύντομα επαγγελματική επιτυχία, ή ευνοϊκές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, ο Ιούνιος θα έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική σε κάθε θέμα που σας απασχολεί. Ίσως νιώσετε έτοιμοι να μετακινηθείτε, αλλά και να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία καλή περίοδος για τα οικονομικά σας, για επενδύσεις και τα κληροδοτήματα. Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη, φανερώνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες οικονομικές κινήσεις, ενώ θα έχετε στήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, αυτό το διήμερο θα βελτιώσει τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν συνεργασίες που θα σας ευνοήσουν στον οικονομικό σας τομέα. Η επικοινωνία με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν θα είναι πλούσια και εποικοδομητική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς θα νιώσετε ότι κάτι καλό μπορεί να κάνετε αυτό το διάστημα με την εμφάνιση σας, το σώμα σας και να βελτιώσετε την ευεξία σας. Ίσως νιώσετε ότι η καθημερινότητα δεν πρέπει να είναι μουντή και θα δώσετε μία ευχάριστη νότα σε κάθε επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα, όπως επίσης θα πάρετε μία ηθική ικανοποίηση από τα παιδιά σας, αν είστε γονείς. Γενικότερα το Καλοκαίρι ήρθε για να πρωταγωνιστήσει στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές, όπου η ανανέωση της ψυχολογίας σας είναι από τις βασικές σας ανάγκες. Ίσως έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα της οικογένειας σας κτίζοντας μαζί τους, δυνατές και ουσιαστικές σχέσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ