Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Μαΐου 2022

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Μαΐου 2022

Ενημερώθηκε: 27/05/22 - 19:32

Της Αλεξάνδρας Καρτά


Zώδια:  Πολύ σημαντικό αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Αφροδίτη να προχωρά στο ζώδιο που είναι κυβερνήτης, αυτό του Ταύρου, όπου τα θετικά της χαρακτηριστικά, βγαίνουν αβίαστα. Έως τις 23 Ιουνίου, θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης, κυρίως στα οικονομικά τους, αλλά και στις συναισθηματικές τους επιλογές.


Την Κυριακή ο Άρης, συναντά σε όψη συνόδου τον Δία, μία δυνατή στιγμή, λίγο πριν την Νέα Σελήνη της Δευτέρας. Μία όψη που βοηθά στην λήψη αποφάσεων και μας γεμίζει θάρρος, ώστε να μπορέσουμε με ευκολία να αγνοήσουμε τα εμπόδια και να προχωρήσουμε στους στόχους μας.

ΚΡΙΟΣ
Αναμφίβολα δέχεστε, ένα μεγάλο καταιγισμό πλανητικών όψεων αυτή την περίοδο, κάτι που σας δημιουργεί έντονες αλλαγές και καταστάσεις. Η προσωπική σας ζωή εξελίσσεται και αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρξουν πολλές προοπτικές για νέες πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου και νιώθει περισσότερο έτοιμη να σας χαρίσει όμορφες στιγμές, ακόμη και αν δεν κρατήσουν για πάντα. Επίσης, ξεκινά μία περίοδος αυτογνωσίας, όπου μετά από ένα σοκ, θα μπείτε στην διαδικασία, να παλέψετε για τα δικαιώματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε έτοιμοι για να κτίσετε τα όνειρά σας και να βάλετε στην ζωή σας νέα πρόσωπα και εμπειρίες. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία πολύ σημαντική στιγμή, που θα πρέπει να αφήσετε να σας καθοδηγήσει το ένστικτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μία στιγμή που το πλανητικό σκηνικό θέλει να σας χαρίσει μία επαγγελματική αναγνώριση, ή μία νέα πρόταση, που έχει το στίγμα της επιτυχίας. Επίσης μία οικονομική ενίσχυση, κυρίως για σας του πρώτου πενθημέρου, είναι πολύ πιθανή.

ΛΕΩΝ
Βρίσκεστε σε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, όπου η σύνοδος του Άρη με τον Δία, ανοίγουν το εύρος των γνωριμιών σας, αλλά και η προσωπική σας ζωή αποκτά αρκετό ενδιαφέρον. Ο τομέας επίσης της εργασίας σας, έχει να σας δώσει το παραπάνω, κυρίως σε οικονομικές απολαβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά για σας, όπου οι πιο βασικοί σας τομείς, θα έχουν για σας μία θετικότατη άνοδο. Μην συρρικνώνεστε σε μικρά και μίζερα πράγματα, όταν μπορείτε να απολαύσετε το παραπάνω από την εύνοια των πλανητών.

ΖΥΓΟΣ
Ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας, είναι εκείνος που ευνοείται περισσότερο. Για σας του πρώτου πενθημέρου, η σύνοδος του Άρη – Δία, θα φέρει μία επιτυχημένη σχέση, ή συμφωνία, ή απαλλαγή από ένα νομικό βάρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει, έως τις 23 Ιουνίου. Την περίοδο αυτή θα βιώσετε όμορφα γεγονότα με τον σύντροφό σας, αλλά και με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες εμπειρίες, φλερτ και απολαύσεις θα γεμίσει η ζωή σας αυτή την περίοδο. Οι αδέσμευτοι θα έχουν ευκαιρία να ξεκινήσουν μία νέα σχέση, ή να διασκεδάσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα. Για κάποιους από σας, θα δοθούν νέα επαγγελματικά κίνητρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών, θα υπάρξουν και οι μεγαλύτερες και οι περισσότερο θετικές ανακατατάξεις. Θα έχετε μία επίσης υπέροχη χρονική στιγμή, που θα έρθουν μαζεμένα πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα πρέπει να τα διαχειριστείτε, με σωστό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολύ καλή στιγμή για σας κυρίως του πρώτου πενθημέρου, όπου κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι ή ενεργοποιείται μία επιτυχημένη απόφαση σας. Επίσης για κάποιους από εσάς το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, ή η απόφαση μίας συμβίωσης, είναι πιθανόν να συμβεί αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Οικονομικά κέρδη θα φέρει η σύνοδος Δία – Άρη, στον τομέα των υλικών σας αποκτημάτων. Από την άλλη, η Αφροδίτη στην ζωδιακή της θέση, ενεργοποιεί τα ταξίδια και τις συζητήσεις που φέρνουν προσωπική και οικονομική ανανέωση στην ζωή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ