Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 03/05/24 - 21:53

Ζώδια: Το Σάββατο συνεχίζει η Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθύες και μάλιστα η σύνοδος με τον Κρόνο ενεργοποιεί μία ψυχολογική πτώση στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Την Κυριακή αμέσως μετά τα μεσάνυκτα η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, είναι μέρα έντονων γεγονότων, ατυχημάτων και χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση του θυμού μας, ιδίως στο ξεκίνημα της Κυριακής. *[Καλό Πάσχα να έχετε με υγεία, όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, αλλά προσοχή να δώσετε στις μετακινήσεις σας, ασχέτου ζωδίου που ανήκετε, όπου θα ελοχεύει ο κίνδυνος των ατυχημάτων].

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο είναι αρκετά ξεχωριστό για σας, η Σελήνη την ώρα της Ανάστασης περνά στο δικό σας ζώδιο και αυτό προαναγγέλλει μία έντονη ανάγκη σας για να βρεθείτε κοντά στα πρόσωπα που είστε δεμένοι συναισθηματικά. Τι ποιο όμορφο λοιπόν η σημαντική αυτή μέρα της ορθοδοξίας να συνδυαστεί για σας με την απόλυτη συναισθηματική σας εναρμόνιση.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, το εορταστικό διήμερο θα σας γεμίσει με όμορφες εικόνες, ανέμελες στιγμές και για όλους σας θα υπάρχει ένας ξεχωριστός λόγος να γιορτάσετε. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ανανεώνει την συναισθηματική σας ζωή, ιδίως αν έχετε γεννηθεί στις 25 και 26 Απριλίου. Βέβαια επειδή στον 12 τομέα σας θα βρίσκεται μία έντονη κινητικότητα, καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και τους ...κρυφούς σας εχθρούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πανέτοιμοι για δράση αυτή την περίοδο και τώρα δεν σας σταματάει τίποτα, εκτός και να έχετε εσείς κωλύματα με το παρελθόν που δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε. Η μέρα του Πάσχα είναι έντονα κοινωνική και ευχάριστη, ακόμη και με κάποιες μικρές κρυφές ...ερωτικές παραφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά καλά με την συναισθηματική σας κατάσταση, ιδίως εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Όσον αφορά εσάς των πρώτων ημερών, πραγματικά βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την ένταση σας, όχι όμως στους άλλους, που δεν σας φταίνε σε τίποτα.

ΛΕΩΝ

Θέλετε να περάσετε όμορφα το Πάσχα και αυτό θα το προσπαθήσετε με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν βρίσκεστε σε πολύπλοκες καταστάσεις, εσείς θα φροντίσετε την ψυχική σας ακεραιότητα, αλλά και την γαλήνη των δικών σας ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε σε θέση ισχύος αυτές τις μέρες, ο καθένας από σας για τον δικό σας λόγο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε ένα μεγάλο μέρος των εκκρεμοτήτων σας, συναισθηματικών και υλικών. Βέβαια εκείνο που θα σας βοηθήσει περισσότερο είναι να αλλάξετε εικόνες, να μετακινηθείτε και να ζήσετε μία μικρή [περιπέτεια].

ΖΥΓΟΣ

Σχέσεις, γνωστοί, φίλοι, συνεργάτες και εχθροί, όλοι θα παρελάσουν αυτές τις μέρες, όπου θα σας δείξουν τις προθέσεις τους και τον τρόπο που σκέφτονται. Μην πάρετε αποφάσεις τώρα εν θερμώ, όλα θα είναι καλύτερα την στιγμή που θα νιώσετε εσείς έτοιμοι, να τα αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό να βρεθείτε εργαζόμενοι αυτό το Πάσχα, αλλά και αν δεν εργάζεστε να νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις σας είναι τόσες πολλές που δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε με ευκολία. Σίγουρα θα έχετε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους σε αυτό το όμορφο διήμερο, αλλά γεμάτο με πολλές έγνοιες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναστάτωση μεγάλη θα έχετε αυτό το διήμερο, ίσως να παρουσιαστούν πρόσωπα που δεν το είχατε προγραμματίσει να συμβεί, αλλά και να κάνετε πράγματα που δεν είναι και τόσο εορταστικά, όπως το να ασχοληθείτε με τα μαστορέματα ενός χώρου, ή του σπιτιού σας. Από την άλλη θα έχετε μία έντονη επιθυμία να είναι κοντά σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και με δυσαρέσκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, το Άγιο Πάσχα θα σας δώσει μία μεγάλη συναισθηματική ανάσα, όπου θα αναγνωρίσετε τα λάθη και τα σωστά μιας σχέσης, ενώ τώρα μετά από αυτή την [κάθαρση] είστε έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας, ...αν ήδη δεν τις έχετε πάρει. Είστε έτοιμοι για να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις, ακόμη και με έντονο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Πάσχα είναι για σας σταθμός για πολλούς λόγους. Συναισθηματικούς, επαγγελματικούς, οικογενειακούς, ακόμη και πνευματικούς. Η Ανάσταση για σας θα γίνει βιωματική και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες να προχωρήσετε και να μάθετε να ταξιδεύετε με νέες συνθήκες.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, αυτό το Πάσχα θα σας δώσει νέα μηνύματα που θα πρέπει να αντιληφθείτε και να μην τα αφήσετε να περάσουν χωρίς να τους δώσετε την πρέπουσα προσοχή. Κοιτάξτε μπροστά σας, δείτε εκείνες τις προοπτικές που σας χαρίζονται και κυρίως μην μείνετε σε λάθη του παρελθόντος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ