Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 1 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 31/03/24 - 23:33

Ζώδια: Καλό μήνα !!! Είναι μία μέρα που παραδοσιακά ανήκει στο έθιμο για τα ψέματα που λέμε, αλλά αστρολογικά για την Πρωταπριλιά του 2024 ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, όπου έχει να κάνει με την επικοινωνία μας και όλες τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργηθούν μέσα από αυτή.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, μία αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε, ενώ ο Μάιος 2024 θα ενεργοποιήσει κάποια σχέδια σας

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα σας δημιουργήσει μία αστάθεια σε θέματα επικοινωνίας. Αξιοποιήστε αυτό το διάστημα, κάνοντας μία ουσιαστική αναθεώρηση των πεπραγμένων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά μαζί με τον Απρίλιο και εσείς μένετε σε μία δυσάρεστη αποκάλυψη που αφορά το παρελθόν. Κάτι σας δημιουργεί δυσφορία και είστε αρκετά προβληματισμένοι με το πως να δράσετε, όταν μάλιστα έχετε και ένα πολύ ενοχλητικό παρασκήνιο, με πρόσωπα πού τελικά γνωρίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής, θα κινηθεί φαινομενικά σε ανάδρομη πορεία έως τις 25 Απριλίου, όπου θα πρέπει να έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να προέρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Ίσως αυτό το διάστημα συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απρίλιος μπαίνει στην ζωή σας με αρκετές επαγγελματικές αναστατώσεις. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα φέρει σίγουρα μία διαφορετική πορεία σε θέματα καριέρας.

ΛΕΩΝ

Ξεκινά ο Απρίλιος με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, κάτι που θα σας δημιουργήσει νέες συνθήκες στον τρόπο που αντιμετωπίζετε ένα θέμα. Προσοχή σε νομικές υποθέσεις που ξεκινάτε αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού. Τα οικονομικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή και ίσως να ανατρέξετε σε κάποιες παρελθοντικές πηγές εισοδημάτων. Κάποιο πρόβλημα θα βγει και πάλι στην επιφάνεια, που μπορεί να έχει να κάνει με τις εσωτερικές σας φοβίες.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας. Σχέσεις και συνεργασίες αρχίζουν να σας κουράζουν λόγο ασυνεννοησίας. Πολύ πιθανόν να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν έως τις 25 Απριλίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά ο μήνας και αυτό σημαίνει για σας αναστάτωση στο καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά και αναβολές που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Αποφύγετε τις πολλές ευθύνες, γιατί δεν θα μπορέσετε να είστε συνεπείς με ότι τάζετε στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με ανάδρομο Ερμή στον Κριό, όπου η προσωπική σας ζωή γυρίζει στο παρελθόν και ανατρέχετε σε επανασυνδέσεις και ευκαιρίες που δε μπορέσατε να διαχειριστείτε σωστά όταν σας παρουσιάστηκαν. Αν είστε γονείς, θα υπάρξουν κάποια θέματα με τα παιδιά σας, που θα σας δημιουργήσουν εντάσεις και δυσκολίες στην συνεννόηση μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας φέρνει με την πρώτη του μέρα την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Αυτή την χρονική περίοδο θα νοσταλγήσετε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, ίσως να σας λείψουν κάποια πρόσωπα και να βυθιστείτε σε μελαγχολικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής ξεκινά από σήμερα την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, ενώ καλείστε να αναθεωρήσετε πολλές από τις σκέψεις και τις αποφάσεις του παρελθόντος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, θα σας βάλει σε αναστατώσεις με οικονομικά θέματα. Καλό είναι να μην κάνετε σημαντικές αγορές έως τις 25 Απριλίου, ενώ θα μπείτε στην διαδικασία να σκεφτείτε τι είναι για σας απαραίτητο και τι είναι αυτό που δεν αξίζει, να υπάρχει στην ζωή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ