Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 15 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 14/04/24 - 23:28

Ζώδια: Με θετικότητα ξεκινά η εβδομάδα και έντονα ελπιδοφόρα, ενώ συνεχίζει η Σελήνη να προχωρά στο τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου. Δυσκολίες στις 21.00 ώρα Ελλάδος, που αφορούν σχέσεις επαγγελματικές και κοινωνικές. [Μπορεί επίσης να υπάρξουν δυσάρεστα διεθνή γεγονότα].

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς ξεκινά η εβδομάδα με θετικό πρόσημο. Είστε γεμάτοι ενέργεια και νιώθετε ότι οι στόχοι σας είναι πολύ κοντά. Το βράδυ θα έχετε κάποιες επικοινωνιακές παρανοήσεις με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μέρα έντονης κίνησης, επικοινωνίας και συζητήσεων για θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ίσως κάποιοι από σας ετοιμάζουν κάποιο ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσετε κάποιες ευκαιρίες, οικονομικές και επαγγελματικές. Θα έχετε μία καλή μέρα που η πρακτικότητα θα είναι το βασικό σας ζητούμενο σε καθημερινά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί μία έξτρα θετικότητα σε σχέσεις, αλλά και την επικοινωνία. Είναι καλή μέρα για να επιτύχετε νέους στόχους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον 12 τομέα σας, είναι δείκτης κάποιας ταλαιπωρίας που έχετε και ίσως να αφορά μία παρελθοντική κατάσταση. Αφήστε για σήμερα τις σημαντικές αποφάσεις και λειτουργήστε με χαλαρή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχεδιασμός σε νέες καταστάσεις, σχέσεις, συνεργασίες, ίσως αρχίσουν να βρίσκονται στην σκέψη σας, αλλά η ολοκληρωμένη τους μορφή θα καταγραφεί με επιτυχία τον Μάιο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι επίπονη μέρα για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά και σίγουρα θα έχετε μία έντονη αναζήτηση στις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι σίγουρο ότι θα έχετε σήμερα καλά νέα από κάποια πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, αλλά και επαγγελματικά. Φροντίστε να έχετε τις αισθήσεις σας έντονα ενεργοποιημένες, για να καταλάβετε και την πιο δύσκολη κατάσταση που σας αφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό να απαλύνετε και να εξαλείψετε κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν γίνει το περασμένο διάστημα. Μην αφήσετε να υπάρχουν κατάλοιπα που πάνε πίσω την εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία καλή μέρα για σας, όπου θα έχετε την απόλυτη συμπαράσταση από πρόσωπα που συνεργάζεστε, ή έχετε μία συναισθηματική σχέση. Βέβαια το βράδυ θα έχει κάποια έντονη ανατρεπτική χροιά, με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικές ανησυχίες θα έχετε σήμερα, αν και πολλές υποθέσεις σας έχουν μπει σε μία αξιοπρεπή σειρά. Το βράδυ μην κάνετε συζητήσεις, γιατί μάλλον θα εξελιχθούν σε έντονες διαφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, είναι μια αρκετά καλή μέρα. Ίσως να μπορέσετε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ