Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 17 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 17 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 16/06/24 - 17:08

Ζώδια: Η Αφροδίτη και ο Ερμής πριν εγκαταλείψουν το ζώδιο των Διδύμων, δημιουργούν δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα. Θα προκληθούν δυσκολίες σε προσωπικά θέματα, παραπλάνηση και κακή διαχείριση στα οικονομικά. Σήμερα δεν ενδείκνυται να κάνουμε αγορές και να πάρουμε συναισθηματικές και ερωτικές αποφάσεις.     

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα βγάλετε στην επιφάνεια την προσωπικότητα σας, αλλά  θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που θα σας θίξουν, ή θα σας δώσουν μία λαθεμένη εντύπωση. Το πρωί θα έχετε έντονη απασχόληση, με θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί μία έντονη συναισθηματική υπερχείλιση, αλλά θα χρειαστεί να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αν δείτε ότι κάποια πρόσωπα σας δημιουργούν προβλήματα.   

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λίγο πριν αφήσουν το δικό σας ζώδιο ο Ερμής και η Αφροδίτη, θα σας βάλλουν σε συναισθηματική αναστάτωση. Ίσως γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας παραπλανήσει με εκείνα που θα σας πει, ή με τις οικονομικές του απαιτήσεις.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Αφροδίτη και ο Ερμής ετοιμάζονται να σας επισκεφτούν και αυτό σημαίνει ότι θα τελειώσουν για σας οι παρασκηνιακές καταστάσεις, που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά αυτό το διάστημα.  

ΛΕΩΝ

Είναι έντονη η κοινωνική σας πλευρά σήμερα, ιδίως σε σας που ανήκετε στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ίσως να έχετε μία οικονομική ανατροπή, ή θα αντιμετωπίσετε μία πολύπλοκη κατάσταση που θα σας ροκανίσει αρκετό πολύτιμο χρόνο.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας των τελευταίων ημερών, οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σας δεν είναι ιδιαίτερα καλές, αλλά μην χάσετε το ενδιαφέρον σας στους στόχους που έχετε θέσει. Είναι πολύ σημαντικό να ανοίξετε τον δρόμο για νέες γνωριμίες.  

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας για επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία είναι πολύ μεγάλη. Στον αισθηματικό τομέα θα έχετε σήμερα μία ανατροπή, ή μία περίεργη συνάντηση με το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε μία στρατηγική για τις επόμενες μέρες και να αντιμετωπίσετε τις συναισθηματικές καταστάσεις, αλλά και τα οικονομικά θέματα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα προσωπικά σας ζητήματα χρειάζονται σήμερα αρκετά μεγάλη προσοχή, αλλά το θετικό είναι ότι θα έχετε καλή ψυχολογία.  Η συναισθηματική σας ζωή γίνεται περισσότερο ουσιαστική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες θα είναι έντονο με τους προσωπικούς σας στόχους και με τις σχέσεις σας. Μπορεί να υπάρξει άνοιγμα, στις κοινωνικές σας επαφές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τελειώνει σήμερα η βοηθητική πορεία του Ερμή και της Αφροδίτης προς το δικό σας ζώδιο, αλλά ενδυναμώνει η επαγγελματική σας πορεία. Είναι επίσης  καιρός να φροντίσετε την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως να είχατε κάποιες μεγαλύτερες προσδοκίες στα επαγγελματικά σας, αλλά επίσης μην αφήνετε την αισιοδοξία σας να καλύψει την λογική, που σας είναι απαραίτητη αυτή την περίοδο. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ