Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 4/3 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 03/03/24 - 22:59

Ζώδια: Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Τοξότη και μας δημιουργεί συναισθηματικές αναστατώσεις. Το βράδυ αλλάζει το σκηνικό και θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές, ενώ κάποια γεγονότα θα συμβάλλουν στο να μας δώσουν την αίσθηση της αλήθειας και της δίκαιης ανταμοιβής.

*Για σας που έχετε σήμερα γενέθλια, στην προσωπική σας χρονιά θα υπάρξουν έντονα γεγονότα που θα αφορούν τις πολύ κοντινές σας σχέσεις, αλλά και τα επαγγελματικά σας βήματα. Προσοχή στους μήνες Μάρτιος, Οκτώβριος και Δεκέμβριος του 2024.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας θα έχει γρήγορες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν υποθέσεις σας, όπου μπορεί να συνδυάζονται με μετακινήσεις. Ίσως μάθετε κάτι που θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά μία βοήθεια θα έρθει από κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στον φιλικό σας κύκλο. Συνεχίζει και σήμερα να σας απασχολεί ένα συναισθηματικό σας θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες θα υπάρξουν σήμερα, αλλά και κάποιοι από εσάς, ετοιμάζεστε για ένα επαγγελματικό ταξίδι, όπου θα σας ευνοήσει αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για να αναδείξετε τις πνευματικές σας ικανότητες και να επικοινωνήσετε με ευκολία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα μήνυμα θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικές ασυμφωνίες και κάποια εμπόδια θα σας χαλάσουν την διάθεση, αλλά όλα αυτά στο τέλος θα έχουν ένα αποτέλεσμα αρκετά καλό για σας. Ίσως επίσης μάθετε κάποιες αλήθειες που αγνοούσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια ώστε να αποφύγετε κάποιες δυσάρεστες συζητήσεις με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Βέβαια το βράδυ σας, θα είναι αρκετά πιο ευχάριστο και δημιουργικό.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά ανήσυχοι με κάποιες εξελίξεις τα επαγγελματικά σας, αλλά από το βράδυ θα έχετε καλά νέα σε ότι σας απασχολεί. Ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση, χρειάζεται προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εύνοια στα προσωπικά σας, αλλά μην επαναπαυτείτε στις τωρινές εξελίξεις, γιατί οι μέρες έχουν πολλές διακυμάνσεις και δεν είναι τίποτα οριστικό και σταθερό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί κάποιες ανασφάλειες και συναισθηματικά λάθη, που μπορεί να ξεκινούν από κακή επικοινωνία που πιθανόν να έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε σήμερα αρκετά πιεσμένοι με εργασιακά θέματα, αλλά μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο. Το βράδυ σας θα είναι περισσότερο δημιουργικό και μπορεί α λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και δεν είστε στα καλύτερα σας, υπάρχουν καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας μετά το απόγευμα. Για τους γεννημένους 9 και 10 Φεβρουαρίου, προσοχή σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η περίοδος των γενεθλίων σας και το βάρος του Κρόνου δεν σας αφήνει να χαρείτε όπως εσείς θα θέλατε. Γενικότερα μην κάνετε νέα ξεκινήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ