Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 15 έως 21 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 15 έως 21 Απριλίου  από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 13/04/24 - 23:38

Ζώδια: Αυτή εβδομάδα είναι αρκετά σημαντική και ο λόγος είναι ότι θα δεχθούμε την σύνοδο Δία - Ουρανού, ένας πλανητικός συνδυασμός που πραγματοποιείται κάθε 13 με 14 χρόνια περίπου. Επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί κοντά στην 21 μοίρα όλων των ζωδίων, αλλά ενεργοποιεί περισσότερο τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους, όπως επίσης Παρθένους και Αιγόκερους. Την Παρασκευή 19 Απριλίου, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου, με αλλαγή των ενεργειών και των καταστάσεων γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ

Αν και είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι με τις εκλείψεις του Μαρτίου και Απριλίου, τώρα θα συμβεί μία στροφή στην καθημερινότητα σας, μία τάση να βρείτε την ασφάλεια σας φροντίζοντας συγχρόνως τις παλιές σας πληγές. Έτσι είστε αρκετά τυχεροί σε καταστάσεις που αφορούν τα οικονομικά σας, αλλά και την συναισθηματική σας κατάσταση, αρκεί να είστε προσεκτικοί σε ότι λέτε και γενικότερα σε εκείνα που σας χαρακτηρίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους τα φώτα θα πέσουν πάνω σας γιατί η σύνοδος Δία - Ουρανού που γίνεται στο δικό σας ζώδιο, αλλά και η είσοδος του Ήλιου την Παρασκευή, ενεργοποιούν τον παράγοντα τύχη. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και θα νιώθετε αρκετά αποτελεσματικοί σε κάθε κατάσταση και έτοιμοι να ανατρέψετε τις τοξικές καταστάσεις που σας κρατούν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πίεση που θα νιώσετε αυτή τη περίοδο, θα λειτουργήσει αρκετά δραστικά για σας, γιατί βλέποντας τα λάθη του παρελθόντος θα αναζητήσετε νέες προοπτικές και ευκαιρίες. Βέβαια εδώ θα επισημάνω κάτι που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την περίοδο και είναι το έντονο παρασκήνιο, όπου μπορεί να είναι βοηθητικό, αλλά και έντονα επιζήμιο, αν η συμπεριφορά σας είναι απρόσεκτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι γεμάτη με υποθέσεις που σας έχουν κουράσει και όλο αυτό σας πιέζει αρκετά. Βλέπετε ότι πολλά πράγματα έχουν παγώσει, αλλά αυτός είναι ένας βοηθητικός λόγος για να ξανασκεφτείτε κάποια θέματα σας και να βρείτε τις πιο σωστές λύσεις. Επίσης θα έχετε χρόνο μέχρι αρχές Μαΐου να αναδιοργανώσετε και να ετοιμάστε τα σχέδια σας, όπου θα μπουν σε εγρήγορση τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης.

ΛΕΩΝ

Το γενικότερο άγχος για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις δεν σας έχει εγκαταλείψει και από την άλλη νιώθετε ότι κάποιες καταστάσεις σας έχουν αδικήσει, με αποτέλεσμα να νιώθετε ένα παράπονο και μία έντονη δυσαρέσκεια. Για τος γεννημένους 13 - 14 και 15 Αυγούστου, θα υπάρξουν καταστάσεις διαφορετικές και έξω από τα συνηθισμένα έως τώρα πλαίσια που έχετε βιώσει. Μία στροφή της τύχης, ή κάποια αλλαγή σας περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σχέσεις σας γενικότερα περνούν την κρίση τους, αλλά είστε αρκετά θωρακισμένοι με τις επιλογές σας, οπότε αποφεύγετε τις εκπλήξεις. Η σύνοδος του Δία - Ουρανού στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Ταύρου, είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη για σας, όπου θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε τολμηρές καινοτομίες στην ζωή σας, όπως ταξίδια, σπουδές, εργασιακές επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι με την προσωπική σας ζωή, την εργασία σας, αλλά και τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Καλό είναι να αποφεύγετε τις τοξικές συμπεριφορές των άλλων και μην μπλεχτείτε σε καβγάδες και ίντριγκες, γιατί σίγουρα θα υπάρξει μία ζημιογόνα έκθεση σας στους άλλους. Ίσως να υπάρξει μία επανασύνδεση ατόμου από το παρελθόν, αλλά προσοχή στα λάθη που φέρνει μαζί του, όπου μάλλον τίποτα δεν έχει αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και οι αλλαγές είναι έξω από την δική σας φύση, τώρα θα δείτε μεγάλες ανατροπές και έντονες μεταμορφώσεις στην ζωή σας. Ίσως παρουσιαστούν άτομα που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας και θα σας μάθουν έναν άλλο τρόπο ζωής. Επίσης ότι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ολοκληρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγάλο σας άγχος αυτή την περίοδο προέρχεται από το οικογενειακό σας περιβάλλον, κάτι που σας πιέζει αρκετά και με έντονο τρόπο. Η καθημερινότητα σας θα αλλάξει, θα ανοίξετε νέους εργασιακούς ορίζοντες, αλλά και θα φροντίσετε κάποια θέματα της υγείας σας, που μπορεί να σας βοηθήσουν, νέες ιατρικές γνωματεύσεις και θεραπείες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θέλω να επισημάνω για σας τους Αιγόκερους, είναι ότι θα έρθουν ευκαιρίες από τώρα έως και το τέλος της Άνοιξης. Είναι πολύ πιθανό να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί, να απολαύσετε μία προσωπική σας σχέση, αλλά και να σας ανανεώσει κάτι που αφορά έναν απόγονο σας. Είναι επίσης πολύ πιθανό να κάνετε μία επανεξέταση σε μία επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει κατά το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκείνο που θα πρέπει να προέχετε αυτές τς μέρες θα είναι ο τομέας των οικονομικών σας, όπου κάτι σας προβληματίζει και σας βγάζει από τα γνώριμα και πάγια έξοδα που κάνατε. Ευκαιρίες θα έρθουν από ένα ακίνητο, ή θα κάνετε κάποια αγορά που θα είναι πολύ καλή ευκαιρία για σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί 10 - 11 και 12 Φεβρουαρίου, θα ζήσετε μία έντονη αλλαγή στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, απογοητεύσεις και οικονομικές καταστάσεις που οφείλετε να τακτοποιήσετε. Εκείνο που θα σας βοηθήσει αρκετά είναι να επικοινωνήσετε με τους άλλους, να φροντίσετε την κοινωνικότητα σας και να ταξιδέψετε. Ίσως είναι καιρός να βγείτε από τους δικούς σας περιορισμούς και να απολαύσετε μία νέα εμπειρία που θα σας δοθεί απλόχερα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ