Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουνίου 2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 24 έως 30 Ιουνίου 2024 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 22/06/24 - 17:16

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, είναι σχετικά μία ήρεμη χρονική περίοδος, που δίνει σταθερότητα με τις πλανητικές της θέσεις. Την  Τετάρτη η θετική όψη του Κρόνου με τον Ερμή, θα συμβάλει στην καλή επικοινωνία και την τιμιότητα στον λόγο. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, μία οπισθοδρόμηση που θα κρατήσει έως τις 15 Νοεμβρίου 2024.

Το διάστημα αυτό θα αναχαιτιστούν κάποιες επιδιώξεις μας και καλό είναι να μην κτίσουμε μακρόπνοα προγράμματα και συμφωνίες. [Ιδιαίτερη προσοχή λόγο της στατικής περιόδου του Κρόνου, από 25 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου].

ΚΡΙΟΣ

Έχετε μία έντονη καθημερινότητα και βρίσκεστε σε αμυντική περίοδο λόγο του Κρόνου και Ποσειδώνα στον 12 τομέα σας. Ο Ιούνιος φεύγει με κάποιες απώλειες, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές και αυτό θα σας κάνει περισσότερο ισχυρούς και άτρωτους στα προβλήματα που παρουσιάζονται. Καλό είναι να μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, κυρίως τα άτομα που αναζητούν την προσωπική τους προβολή και καταπατούν την ηθική.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι για σας αρκετά καλή, σε σχέση με τις 3 προηγούμενες του μήνα, που μάλλον σας είχε καταβάλει το άγχος. Οι στόχοι που θα θέσετε τώρα μπορεί να είναι καλοί, αλλά μην περιμένετε να έχουν μεγάλη διάρκεια, λόγο της ανάδρομης πορείας του Κρόνου. Επίσης οι εγωιστικές τάσεις δεν θα σας βγουν σε καλό, γι αυτό φροντίστε να έχετε ήρεμο περιβάλλον και εποικοδομητική επικοινωνία.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η τελευταία εβδομάδα του Ιούνη σας φέρνει άγχος και έντονη επαγγελματική δραστηριότητα. Ίσως μάλιστα να έχετε μία έντονη δραστήρια περίοδο που αφορά τα οικονομικά σας και τους στόχους σας πάνω σε αυτό τον τομέα. Για πολλούς από εσάς η περίοδος του Καλοκαιριού είναι μία δραστήρια περίοδος με ευθύνες και καθήκοντα, που θα σας εκπαιδεύσουν στην υπομονή, … [άγνωστη έννοια για σας].  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε στην περίοδο των γενεθλίων σας και αυτό σας καθιστά αρκετά λαμπερούς, φιλόδοξους, με τάση για νέες ενάρξεις. Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο είναι ένδειξη μίας πλούσιας περιόδου σε γεγονότα, αλλά και ευχάριστων εξελίξεων. Θα έχετε κάποια επαγγελματική εξέλιξη, ενώ τα ταξίδια και η επικοινωνία με τους άλλους, θα σας φέρουν γνώσεις και καλές προοπτικές. Κατάλληλη περίοδος για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα μιας κατάστασης.   

ΛΕΩΝ

Τελειώνοντας ο μήνας θα έχετε την τάση να μαζέψετε κάποιες υποχρεώσεις σας και να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά της ζωής σας, σαν έναν απολογισμό αρκετά χρήσιμο και απαραίτητο κάποιες φορές. Βέβαια η πολυαστρία στον 12 τομέα, υποβαθμίζει κατά κάποιο τρόπο την ενέργεια σας και σας δημιουργεί την   αίσθηση της αναμονής και του κρυφού σχεδιασμού για το μέλλον. Ο ανάδρομος Κρόνος στους Ιχθύες αυτό που θα ζητήσει από σας είναι, προσοχή στα οικονομικά σας, αλλά και καλή μνήμη για να μην παγιδευτείτε στα λάθη του παρελθόντος.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή για σας τους Παρθένους είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και προσωπικές καταστάσεις. Ακόμη και η παρουσία του ανάδρομου Κρόνου από το ζώδιο των Ιχθύων, θα απαιτήσει από σας να δείτε την συναισθηματική σας ζωή όπως πραγματικά είναι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ότι είναι πραγματικά χρήσιμο και να απομακρύνετε τις τοξικές συμπεριφορές που δεν σας αξίζουν.    

ΖΥΓΟΣ

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του και εσείς βρίσκεστε σε μία δραστήρια κατάσταση, με πολλές υποχρεώσεις να υπάρχουν και να πρέπει εσείς να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο. Κάποιοι από σας θα πιεστείτε αρκετά από καταστάσεις που δεν είχατε προβλέψει, τόσο στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε πρόσωπα που βρίσκονται ενεργά την καθημερινότητα σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς τα γεγονότα ρέουν αρκετά καλά αυτή την εβδομάδα, με την προσωπική σας ζωή να ανθίζει ακόμη και σε στιγμές απόλυτης πίεσης.  Εσείς του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μία αναστάτωση, όμως ενεργοποιήστε θετικά σε όλους τους εξωγενείς παράγοντες και προχωράτε υποψιασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το κάθε τι. Γενικότερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε ανοικτές υποθέσεις, γιατί έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου να τις αντιμετωπίσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αρκετή υπερένταση και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε μία κουραστική περίοδο με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο περιορισμός που σας ασκεί ο Κρόνος, είναι πολύ σημαντικός γιατί σας καλεί να κάνετε έναν απολογισμό για να μάθετε από τα λάθη σας συνεχίζοντας την ζωή σας σε ποιο υγιές βάσεις. Η σκέψη σας γίνεται πιο βαθιά και ίσως να φτάσετε σε δίκαιες αποφάσεις έως την Τετάρτη, που θα αφορούν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.     

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι πολύ όμορφο συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή και αυτό δεν θα περάσει χωρίς να αφήσει το στίγμα του. Είναι σημαντικό ότι στον τομέα των σχέσεων σας έχετε πολυαστρία και μάλιστα λειτουργεί λυτρωτικά για σας και τις προσωπικές σας επιλογές. Πολύ πιθανόν έως την Τετάρτη 26 Ιουνίου να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και συναισθηματικά, ενώ θα υπάρξει το γεγονός να κλείσετε μία συμφωνία με επιτυχία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού τελείωσε και εσείς έχετε ένα έντονο προβληματισμό, που αφορά τα οικονομικά σας. Πολύ πιθανόν να επιδιώξετε κάποια εξτρά κέρδη μέσα στο Καλοκαίρι, αλλά για κάποιους από σας, θα πρέπει να φροντίσετε κάποιες υποχρεώσεις, που σας αναγκάζουν να συρρικνώνετε την αξιοπρεπή διαβίωση σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι ευνοημένοι είστε εσείς που είδη έχετε σχέση και λειτουργείτε υπέροχα σαν ομάδα με το ταίρι σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Κρόνο στο δικό σας ζώδιο να γυρνά σε ανάδρομη πορεία, τελειώνει αυτός ο μήνας όπου σίγουρα δεν κάνει εύκολη την ζωή σας, αλλά θέλει να σας διδάξει κάτι που θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Οι ευκαιρίες βέβαια σε προσωπικό επίπεδο δεν θα λείψουν και κάποιοι από σας νιώθετε ότι η συναισθηματική σας ζωή είναι σταθερή και υποστηρικτική, άλλα πάντα θα υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο μέσα σας, που μόνο εσείς μπορείτε να επισκεφτείτε και να γιατρέψετε. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ