Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 4 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 4 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 03/12/23 - 20:28

Ζώδια: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν θετικές πλανητικές παρεμβάσεις, πρώτα από την Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού. Η θετική της γωνία με τον Κρόνο θα φέρει σταθερότητα οικονομική, αλλά και συναισθηματική στους, [Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους] των πρώτων ημερών. Επίσης, στις 8/12 τα πράγματα θα έχουν μία πολύ θετική τροπή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα προστατέψει τις σχέσεις και θα μας δοθεί η αίσθηση της πληρότητας και της ελεγχόμενης υπερβολής.    

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και αναφορές στα επαγγελματικά σας, όπου μπορεί να συνδυάσετε μία μετακίνηση σας για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους. Κάτι καλό θα συμβεί στα οικονομικά σας, ενώ θα έχετε μία ενδιαφέρουσα συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν.  

ΤΑΥΡΟΣ

Τα καλά νέα έρχονται με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες στα συναισθηματικά θέματα, ιδίως για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι τραυματικές εμπειρίες του κοντινού παρελθόντος μην γίνουν η αιτία, να αμφιβάλετε για όλους και όλα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα που πέρασε σας έβαλε σε σκέψεις και νιώσατε εσείς των πρώτων ημερών ότι τα πράγματα έχουν μία δυσκολία, αν δεν έχετε κρίνει σωστά τις καταστάσεις. Κάτι που θα σας ευνοήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα είναι τα επαγγελματικά σας σχέδια, που ακόμη και μέσα από δυσκολίες θα βρεθούν τρόποι να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε καλά νέα για ένα ζήτημα που σας απασχολεί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και σας φέρνει όμορφα γεγονότα  που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Είναι μία πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για σας, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αν είστε αδέσμευτοι, πολύ πιθανόν να έχετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.  

ΛΕΩΝ

Καλή θα αποδειχθεί για σας αυτή η εβδομάδα, όπου θα έχετε πολύ ενέργεια και ανάγκη για να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σπίτι θα γίνει το λιμανάκι σας, που εκεί θα έχετε την χαρά να το στολίσετε, να δεχθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να έρθετε πιο κοντά με το οικογενειακό σας περιβάλλον.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε σε μία περίοδο που η επικοινωνία σας θα είναι το μεγάλο σας ατού, ενώ θα έχετε καλές σχέσεις με το περιβάλλον σας και τα άτομα που το αποτελούν. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και θα πάρετε χαρά από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.  

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε αρκετά καλύτερα αυτές τις μέρες, όπου τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο και ίσως θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια λόγο κάποιων επιλογών σας. Γενικότερα οι εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει, θα έχουν καλές προοπτικές με την βοήθεια δικών σας προσώπων.  Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα με την οικογένεια και ένα ακίνητο.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο δικό σας ζώδιο, ενώ σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Δία. Ευκαιρίες και σταθερότητα στα προσωπικά θέματα σας περιμένουν, ενώ εσείς του πρώτου δεκαημέρου, είστε έτοιμοι να στηρίξετε μία συναισθηματική σας απόφαση. Εκείνο που θα προσέχετε όλο τον μήνα θα είναι η τάση να υπερβάλετε στις αγορές σας, όπου κάποιες φορές θα γίνονται χωρίς τον κατάλληλο προγραμματισμό.       

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει αρκετά απρόσεκτους και καμιά φορά επικίνδυνα αμελείς σε αυτά που αποφασίζετε χωρίς να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά ενός αποτελέσματος. Η Αφροδίτη θα περάσει στον 12 τομέα σας, όπου εκεί κάτι θέλετε να κρατήσετε κρυφό, είτε στα προσωπικά, είτε στα οικονομικά σας.   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά σας σχέδια και είστε έτοιμοι για να κάνετε έντονη κοινωνική ζωή, που δικαιολογείται από τις εορταστικές μέρες. Κάτι που θα ευνοήσει κυρίως εσάς του πρώτου δεκαημέρου, είναι η συναισθηματική σας ζωή όπου θα είναι πλούσια και γεμάτη, από ευχάριστα γεγονότα.     

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα θα σας γεννηθεί η επιθυμία να κάνετε θετικά βήματα στον επαγγελματικό σας χώρο και να αναδείξετε τα  ταλέντα σας. Έντονες θα είναι οι παρασκηνιακές συζητήσεις και συναντήσεις στο τέλος της εβδομάδας, που θα έχουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.  

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε γενικότερα σε μία περίοδο εντάσεων και όσο και να το προσπαθήσετε, δυστυχώς κάτι θα συμβαίνει που θα σας χαλάει την διάθεση σας.  Βέβαια αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για σας, να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε νέες επιλογές σε φιλίες και να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ