Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 28/04/24 - 20:07

Ζώδια (29/4/2024) Ο Άρης νωρίς το πρωί σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μία δύσκολη όψη που χρειάζεται προσοχή όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύπλοκες και μπερδεμένες καταστάσεις. Στην συνέχεια της μέρας η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, όπου κυβερνά, γι αυτό θεωρείται η θέση της (μαζί με τον Ζυγό) και έχει την δύναμη να προσφέρει σε ένταση, τα θετικά της στοιχεία. 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον 12 τομέα σας και λειτουργεί με αρκετή διάσπαση και σίγουρα ενεργοποιείται μία εσωτερική ανησυχία. Ίσως παραπλανηθείτε από καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες και μπορεί να αφορούν την εργασία και την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αρκετά περίεργη μέρα για σας, όταν καταλάβετε ότι κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στην ζωή σας, έχουν μία [θολή] συμπεριφορά απέναντι σας. Είναι καιρός να δείτε τις ανισότητες και τα σκοτεινά σημεία μιας φιλίας, ή σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η καριέρα σας και κάθε τι που αντιπροσωπεύεται μέσω τις κοινωνικής σας εικόνας, θα περάσει μία παροδική κρίση, ιδίως αν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Φροντίστε να μην πάρετε καμία απόφαση αυτή την χρονική στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα, είναι μία ταξιδιάρικη για σας περίοδος, που χρειάζεται να είστε και προσεκτικοί, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να αλλάξει το πρόγραμμα σας λόγο συνθηκών που δεν είχατε προβλέψει. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, το τέλος του μήνα θα σας προβληματίσει έντονα, ενώ θα υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που δεν θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε εύκολα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονες οι μέρες σας και οι καταστάσεις θα σας κουράσουν αρκετά. Μπορεί να εντοπίσετε λάθη, ή ψέματα του προσώπου που σας ενδιαφέρει, ενώ θα έχετε πολλές αναφορές σε οικονομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θολώνει για λίγο την κρίση σας, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα, αλλά και σε εργασιακά. Εσείς των τελευταίων ημερών θα έχετε μία επιβαρυμένη ψυχολογία.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν είστε σε σχέση, ίσως να παραβλέψετε κάποιες συμπεριφορές του συντρόφου σας, όπου το αποτέλεσμα θα είναι να κουκουλώσετε κάποιες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς θα τις συναντήσετε και πάλι σε βάθος χρόνου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, αυτή είναι μία πολύ απαιτητική μέρα. Μην δυσκολέψετε περισσότερο την καθημερινότητα σας με υπερπροσπάθειες που δυστυχώς δεν θα εκτιμηθούν από κανένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά μπερδεμένοι σήμερα, ενώ θα έχετε μία έντονη δυσφορία στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Ένα ταξίδι, μία συναισθηματική πίεση, θα παρουσιαστεί έξω από το πρόγραμμα σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, σήμερα θα νιώσετε απογοήτευση σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι τα γεγονότα δεν είναι υποστηρικτικά για σας σήμερα. 

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είναι η πιο εύκολη μέρα για σας, ιδίως όσοι ανήκετε στις τελευταίες μέρες θα έχετε μία έντονη αναστάτωση και μπορεί να πέσετε εύκολα θύμα εκμετάλλευσης. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ