Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 02/05/24 - 23:23

Ζώδια: Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων, μία θέση που οι συνθήκες θα καλυφθούν από υπερχείλιση συναισθημάτων και έντονων καταστάσεων, που δύσκολα μπορούμε να διαχειριστούμε.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα συνεχίζει να σας επηρεάζει η θετικότατη όψη του Άρη - Πλούτωνα, αλλά η Σελήνη έχει προχωρήσει στον 12 τομέα σας, μία θέση που σας καθηλώνει συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξει ένα έντονα συναισθηματικό φορτίο που θα σας ακολουθεί κατά την διάρκεια της μέρας. Είναι ίσως κάποιες σκέψεις ή καταστάσεις που δεν έχουν βρει τις λύσεις τους ακόμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι σήμερα θα έχετε μία περίεργη ψυχολογία, που θα σας δημιουργήσει καταστάσεις που μάλλον είναι υπερβολικά εκτός τόπου και χρόνου. Είναι σαν να κάνετε μία ανασκόπηση μιας κατάστασης που δεν έχει καμία θέση στην τωρινή σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σας, να μετακινηθείτε και να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια μία παραφωνία μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση, μία ανατροπή, ή ένα δυσάρεστο γεγονός που θα μάθετε.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, είναι πολύ πιθανό να βγείτε από τον προϋπολογισμό σας, να κάνετε κάποιες λάθος οικονομικές κινήσεις, ή να αφουγκραστείτε τις ανάγκες των δικών σας, όπου με δυσκολία θα μπορέσετε να τις καλύψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε σήμερα να απολαύσετε τις μοναχικές σας στιγμές, να γείρετε στα προβλήματα των άλλων και γενικότερα να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε ένα πολύ γεμάτο και δύσκολο πρόγραμμα να ολοκληρώσετε. Οι περισσότεροι από σας χρειάζεστε βοήθεια για να τακτοποιήστε κάποιες εκκρεμότητες πριν πραγματοποιηθεί η Ανάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μέρα περισυλλογής και ίσως ένα γεγονός σας δημιουργεί μελαγχολία και τάση συγχώρεσης για κάποιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, όσο και να το προσπαθήσετε σήμερα θα έχετε πολύ έντονη την τάση να αναπολείτε παλιές καταστάσεις, οικογενειακά τραύματα και για σας του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, οι σκέψεις σας σήμερα θα έχουν ένα σημαντικό θέμα που θα σας απασχολεί, αυτό των σχέσεων σας με τους άλλους. Είναι πολύ σημαντικό επίσης για σας, να βάλετε σε σειρά στο καθημερινό σας πρόγραμμα, γιατί έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις που θα τρέξουν την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ένα γεγονός που αφορά την συναισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας, θα πάρει μεγάλη διάσταση στο μυαλό σας, κάτι που καλό θα ήταν να το αφήσετε αυτές τις μέρες, γιατί θα βρεθούν πολύ σύντομα οι καλύτερες λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η ψυχολογία σας είναι αρκετά περίεργη σήμερα, όπως περίεργες σας φαίνονται και οι συμπεριφορές των προσώπων που σας περιβάλλουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ