Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 12 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 11/04/24 - 23:45

Ζώδια: Σήμερα ο Ήλιος δημιουργεί σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, είναι μία δύσκολη συνεργασία γιατί έχουμε να αντλήσουμε μεγάλη πνευματική ενέργεια, ώστε να ολοκληρώσουμε ένα έργο. Από την πλευρά των καθημερινών μας υποθέσεων, καλό είναι να μην πάρουμε οριστικές αποφάσεις που θα μετανιώσουμε για αυτές αργότερα. 

ΚΡΙΟΣ  

Είναι μία μπερδεμένη στιγμή για σας, όπου θέλετε να προχωρήσετε σε κάτι καινούριο και το μυαλό σας σας πάει πίσω σε καταστάσεις που μπορεί να μην αξίζουν. Βέβαια προφυλάξτε τις ανασφάλειες σας, με αυτές τρέφονται οι εχθροί σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία επαγγελματική πρόταση από τα παλιά, ή θα ξαναμπείτε στην διαδικασία να επανελέγξετε κάποια επαγγελματική συνθήκη. Γενικότερα το μυαλό σας ταξιδεύει στο κοντινό παρελθόν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μέρα κάποιων συναντήσεων και μετακινήσεων, αλλά και μηνυμάτων, που σκοπό έχουν να σας βάλλουν σε σκέψη και αναγνώριση, σε ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε το επόμενο διάστημα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φροντίστε να είστε συνεπείς σήμερα με τις καταστάσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσετε. Ίσως να έχετε κουραστεί με μία επαγγελματική υποχρέωση και δεν έχετε υπομονή.   

ΛΕΩΝ

Τα προγράμματά σας σήμερα έχουν την τάση να γυρίζουν πίσω, να σας μπερδεύουν, να μην σας βγαίνει τίποτα σωστό, οπότε αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν και να τα ξαναπιάσετε με πιο ευνοϊκές συνθήκες, όχι σήμερα.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους υπάρχουν στιγμές με ένταση, όταν έρχονται στο μυαλό σας έντονα γεγονότα από το παρελθόν, που σας είχαν στιγματίσει και συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν. Ήρθε η στιγμή να κάνετε μία καλή εσωτερική εκκαθάριση, ...γιατί επιβάλλεται. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνετε μία συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο, εφ όλης της ύλης. Ίσως να πρέπει να απαλλαγείτε από τους ανθρώπους που δεν σας εκφράζουν πλέον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ σημαντικό να αναλύσετε και να διορθώσετε όλα εκείνα που σας προβληματίζουν στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά και στο καθημερινό σας πρόγραμμα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες οι καταστάσεις βρίσκονται σε μία πολύ ευαίσθητη περίοδο. Από την μία ο χρόνος σας φέρνει πολλές έγνοιες από το παρελθόν, από την άλλη, η προσωπική σας ζωή χρειάζεται αρκετή υπομονή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι εύκολο να πείτε ότι [θα πάρω τώρα αποφάσεις και θα κάνω αυτό που πιστεύω πιο σωστό], ... το θέμα είναι ότι το σύμπαν θέλει να έχετε λίγο υπομονή και να περιμένετε την καταλληλότερη στιγμή.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ σημαντική για σας η σύνοδος Ηλίου - ανάδρομου Ερμή, που μάλιστα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε και να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είναι απαγορευτική μέρα να κάνετε αγορές, να συμφωνήσετε για κάποια εργασιακά σας θέματα, αλλά και να ανοίξετε νέους οικονομικούς προορισμούς.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ