Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 01/02/24 - 23:37

Ζώδια: Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, ενεργοποιεί οικονομικά θέματα, αλλά και ανανεώνει, αναβαθμίζει και λειτουργεί με μυστικότητα. Σήμερα επίσης η θετική γωνία του Ερμή – Ποσειδώνα, ευαισθητοποιεί την σκέψη μας και η έμπνευση γίνεται μεγαλύτερη και ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά. 

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, είναι μία πολύ καλή προσωπική χρονιά για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Αν είστε σπουδαστές, σας περιμένει επιτυχία, ενώ αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε υλοποίηση των σχεδίων σας. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα επιδιώξετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα, ενώ οι σχέσεις σας περνούν σε μία διαφορετική δυναμική, όπου υπερισχύει η επικοινωνία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν μπροστά από κάθε σας σκέψη και θα έχετε την δύναμη να πετύχετε τους στόχους σας, όσο απαιτητικοί και να είναι. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, βρίσκεται σε αρμονία με τον Ποσειδώνα, οπότε και ανοίγονται νέοι δρόμοι επικοινωνίας και έμπνευσης σε θέματα που σας απασχολούν. Βέβαια πάντα να έχετε κατά νου ότι ο Κρόνος εντοπίζει τα λάθη σας και δεν θα τα κουκουλώσετε για κανένα λόγο όταν κληθείτε να λογοδοτήσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η Παρασκευή θα έχει μία σειρά από ευχάριστα μηνύματα και συζητήσεις που θα σας δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα. Οι σχέσεις σας ισορροπούν θετικά με τις επιθυμίες σας και θα έχετε αυξημένη πιθανότητα να υλοποιηθούν τα σχέδια σας. 

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα υπάρξουν σήμερα πολλές ευκαιρίες να κάνετε καλές οικονομικές συμφωνίες και αγορές. Ίσως μάλιστα να   συμβούν κάποια καλά γεγονότα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονη και ευχάριστη η επικοινωνία σας σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από το μεσημέρι θα έχετε την τάση να σχεδιάζετε αποδράσεις και εξόδους, ενώ θα μπορέσετε να είστε ενεργοί, με ότι πνευματική απασχόληση έχετε.  

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, πολλά πράγματα σήμερα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ίσως να χρειαστεί να διεκδικήσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματα σας σήμερα είναι έντονα και τείνετε να είστε περισσότερο δοτικοί και τρυφεροί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια μέσα σε όλη αυτή την συναισθηματική υπερχείλιση, μπορεί να πέσετε θύμα εξαπάτησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εσωστρέφεια σας σήμερα θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα τυχόν προβλήματα σας, γιατί θα αφουγκραστείτε με ηρεμία και διαίσθηση τις καταστάσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συναισθηματική πληρότητα σας περιμένει σήμερα, είτε με το ταίρι σας, ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο, ή ένα πολύ κοντινό σας άνθρωπο. Λόγια αγάπης θα ακούσετε, αλλά επίσης να είστε έτοιμοι ώστε να εκφράσετε και εσείς τα συναισθήματα σας.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι να κάνετε μία προσέγγιση με άτομο από το περιβάλλον σας και πολύ πιθανό να αναπτύξετε οικειότητα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φίλοι βρίσκονται κοντά σας και εσείς έχετε ξεχωρίσει εκείνα τα  άτομα που πραγματικά σας κάνουν και νιώθετε όμορφα. Κάποιο προσωπικό σας θέμα θα επιλυθεί με ήρεμο τρόπο.   

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ