Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 22/10/2021

 
ΖΩΔΙΑ

Ενημερώθηκε: 21/10/21 - 22:42

Της Αλεξάνδρας Καρτά

Το ακριβές τετράγωνο με Άρη – Πλούτωνα, δείχνει μία πολύ απαιτητική πλανητική όψη, που οι ενέργειες δρουν παρορμητικά, χάνεται η ψυχραιμία από την συμπεριφορά μας.

Οι εντάσεις έχουν την τιμητική τους, ενώ η βία θα έχει παγκόσμια έξαρση και χάνεται το μέτρο σε κάθε εκδήλωση.

Αν όλη αυτή την ένταση την μεταφράσουμε σε (θέληση], (πάθος για ζωή), (άθληση), τότε θα δούμε να μεταμορφώνονται τα δύσκολα, σε θετική δράση.

Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας, αποφεύγοντας τα απότομα ξεσπάσματα και τις έντονες αντιδράσεις. Ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, Άρης, μάχεται με τον Πλούτωνα, οπότε θα βρεθείτε ανάμεσα σε εντάσεις, που δεν θα πρέπει να καλλιεργείστε, αλλά να τις αποβάλετε από την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, θα υπάρξουν σήμερα δυνάμεις που θα σας κάνουν να πετύχετε τους στόχους σας, ή να σας δημιουργήσουν εγωισμό και αυτοκαταστροφικές σκέψεις. Είναι η μέρα που δεν έχει μέτρο, παρά μόνο ακραίες συμπεριφορές, για αυτό θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης και ο Πλούτωνας σε όψη τετραγώνου, θα φέρει στην καθημερινότητα σας συγκρούσεις και εντάσεις. Μπορεί επίσης να ταλαιπωρηθείτε από τον ανταγωνισμό κάποιου προσώπου που θα θελήσει με την συμπεριφορά του, να σας μειώσει και να σας εκθέσει, στον στενό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εκρηκτικό τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, θα φέρει στην ζωή σας παιχνίδια εξουσίας, χειριστική συμπεριφορά και ανταγωνισμό μέσα από τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Ακόμη και αν κάνετε ένα βήμα πίσω, η επιθετικότητα των άλλων, θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μία περίοδο όπως έχω ξαναπεί, αλλαγών σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, αλλά σήμερα θα πρέπει να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα που σας απασχολούν. Ή ένταση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η δύσκολη όψη Άρη – Πλούτωνα, θα φέρει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα, αλλά και συναισθηματικές εντάσεις με άτομο που διαχειρίζεστε μαζί χρήματα. Έτσι θα υπάρξουν εκνευρισμοί και κακή συμπεριφορά, χωρίς στο τέλος να βρεθεί νικητής η ηττημένος.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης σε δύσκολη πλανητική γωνία με τον Πλούτωνα, θα σας φέρει αρκετό εκνευρισμό και τάση για εγωκεντρικές συμπεριφορές, που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα με την οικογένεια σας. Είναι μία μέρα που θα έχετε την πεποίθηση ότι όλοι είναι εναντίον σας, αλλά αυτό θα είναι μόνο η δική σας αλήθεια και όχι η πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εκρηκτικό τετράγωνο που σχηματίζουν ο Άρης με τον Πλούτωνα, θέλει πάρα πολύ καλή διαχείριση, γιατί θα σας κάνει απρόσεκτους με τους εχθρούς σας, οπότε και θα μάθουν τις αδυναμίες σας, για να πολεμήσουν. Απομακρυνθείτε από εκεί που νιώθετε άβολα και επικίνδυνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές και θα πρέπει να μην αγνοήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων. Επίσης σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα νέα ξεκινήματα, κυρίως αν αυτά έχουν οικονομική προέκταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ σημαντικό για σας να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα και ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε την εμπλοκή σας, σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού. Αν φτάσατε στα όρια σας με μία σχέση σας, μην τα ξεπεράσετε, απλά αλλάξτε διαδρομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψουν εμπόδια και να αισθανθήκατε ότι γύρω σας οι εξελίξεις και οι υποχρεώσεις έχουν [ρουφήξει] την ενέργεια σας. Με τον Άρη και Πλούτωνα σε δύσκολη όψη, θα έχετε μία ένταση που θα αφορά τις κρυφές σας επιθυμίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε μία αρκετά τεταμένη περίοδο, που νιώθετε ότι τρίζουν οι συναισθηματικοί σας πυλώνες, μην αφήσετε να σας παρασύρει ο θυμός και τα λόγια κάποιων. Να έχετε τις αντιστάσεις σας σε ότι θεωρείτε κακό και ανήθικο. Είναι η περίοδος που θα νιώσετε καλά μέσα σας, όταν δεν αφήνετε τις κακίες των άλλων να σας παραμορφώνουν και να σας κάνουν, σε κάτι άλλο από αυτό που είστε.