Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 26 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 25/04/24 - 23:11

Ζώδια: Η Σελήνη περνά σήμερα το ζώδιο του Τοξότη, μία θέση που φέρνει αισιοδοξία και ταξιδιάρικη τάση, ενώ μία έντονη ενέργεια μας ωθεί σε νέες δραστηριότητες.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα σας θα έχει όμορφες στιγμές, όχι απαραίτητα με κάποιες μακροχρόνιες βλέψεις, αλλά θα υπάρχει καλή διάθεση για να κερδίζετε ακόμη και τους πιο δύσκολους χαρακτήρες που θα συναντήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την Παρασκευή θα υπάρξει έντονη η ανάγκη σας να κάνετε κάποιες αγορές, να φροντίστε τον εαυτό σας και να βρεθείτε με πρόσωπα που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνά στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, μία μέρα συντροφική, ανάλαφρη και ευχάριστη, κυρίως για σας των πρώτων ημερών, όπου η ανανέωση είναι χρησιμότατη αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στον τομέα της καθημερινότητας σας, μία μέρα που θα χρειαστεί να ανανεώσετε κάποιες υποθέσεις σας, να βρεθείτε με πρόσωπο που πιθανότατα σας φροντίσει σωματικά, ή ψυχικά, λόγο της ιδιότητας του.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, η μέρα αυτή σας κάνει αρκετά πιο ανάλαφρους, εφόσον όλο το τελευταίο διάστημα έχετε εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής και ηρεμίας που σας είχε μείνει. Φροντίστε σήμερα τα συναισθήματα σας και ακολουθήστε τις δημιουργικές σας ιδέες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, σπίτι, οικογένεια και συναισθήματα, θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ίσως μάλιστα βρεθείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ή απολαύετε ένα όμορφο βράδυ.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς οι Ζυγοί, μάλλον ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι και μία ανανεωτική στιγμή. Κάποιοι από σας θα βρείτε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με σημαντικά πρόσωπα για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είναι πολύ πιθανό σήμερα να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, αλλά και να ανανεώσετε την ψυχολογία σας αγοράζοντας κάτι που το επιθυμούσατε από καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο, μία θέση που σας ανανεώνει μετά από την Πανσέληνο που σας είχε βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις έντονα δυσάρεστες. Χαμογελάστε και δώστε στην καθημερινότητα σας χρώμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ίσως ένα επαγγελματικό άγχος σας ρίξει για λίγο την αυτοπεποίθηση σας, αλλά όλα θα βρεθούν υπό τον έλεγχο σας, πολύ σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονη ζωτικότητα και κοινωνικές επαφές θα υπάρχουν σήμερα, κάτι που θα σας αλλάξει την περίεργη ψυχολογία αυτών των ημερών. Γενικότερα θα είστε ανοικτοί σε νέες γνωριμίες και θα έχετε αύξηση της δημοτικότητας σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η μέρα σας θα έχει κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις. Θα ευνοηθείτε από άτομο που βρίσκεται μακριά σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ