Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 31/01/24 - 23:37

Ζώδια: Καλό μήνα !!! Ο Φεβρουάριος είναι εδώ, δημιουργώντας νέες συνθήκες στην καθημερινότητα μας. Είναι ένας μήνας Καρμικά τοποθετημένος στις ζωές των Ιχθύων, Παρθένων, Υδροχόων και Λεόντων.  Σήμερα θα απολαύσουμε τις σχέσεις μας και ίσως να αναλογιστούμε κάποια γεγονότα που είχαν συμβεί κατά το παρελθόν, με τάση ανάλυσης και ενδοσκόπησης.  

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει το στοιχείο των νεοφερμένων ανθρώπων στην ζωή σας. Ίσως μάλιστα έλξετε κάποια πρόσωπα που θα αποδειχθούν πολύ ανταγωνιστικά για σας.     

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς ο μήνας ξεκινά με την προσωπική σας ζωή αρκετά ενεργή και πλούσια. Ίσως επίσης είναι μέρα έντασης και άγχους, όπου η εργασία θα γίνει έντονα απαιτητική.  

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Φεβρουάριος ήρθε με πολλές υποσχέσεις και σήμερα νιώθετε ότι υπάρχουν πράγματα που οφείλετε να ολοκληρώσετε. Ίσως μάλιστα θα έχετε μία επαγγελματική υπόθεση που θα πιεστείτε αρκετά ώστε να την φέρετε εις πέρας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι η ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντες σας χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Ίσως μάλιστα θα δεχθείτε μία οικονομική ενίσχυση, ή θα πάρετε προαγωγή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου ο μήνας μπαίνει με πολύ δυνατές συγκινήσεις, ενώ εσείς των άλλων δύο δεκαημέρων, θα έχετε μία σχετικά πιο ήρεμη μέρα, με όμορφες στιγμές και καλά γεγονότα.  

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας είναι το κρυφό ή φανερό σας όπλο αυτή την περίοδο. Έτσι έχετε την επιθυμία να μιλήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να σας δείξουν την αγάπη τους και να λύσετε με αυτό τον τρόπο κάποιους προβληματισμούς σας.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, ο Φλεβάρης ξεκινά με οικονομικές υποθέσεις να σας προβληματίζουν, αλλά και να σας ενεργοποιούν. Βέβαια με την πολυαστρία μέσα στον Αιγόκερω, είστε αρκετά προστατευμένοι και υλικά σταθεροί.  

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, μάλλον σας αποσυντονίζει συναισθηματικά και νιώθετε αρκετά πολύπλοκα με τις σχέσεις σας, αλλά και με τα πρόσωπα που αποτελούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινά ο μήνας και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εκκρεμότητες των περασμένων ημερών. Είναι πολύ πιθανό, εσείς του τρίτου δεκαημέρου, να έχετε κάποια μικρά προβλήματα στην υγεία σας.   

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, φροντίστε σήμερα την καταναλωτική σας απροσεξία, γιατί μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες και να δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει επικίνδυνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αρκετά καλή αυτή η περίοδος για σας, νιώθετε έτοιμοι για νέες κινήσεις και δεν σας σταματά σχεδόν τίποτα και κανένας. Βέβαια σήμερα μία επαγγελματική παραφωνία θα την έχετε, αλλά με μικρή διάρκεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ένταση ξεκινά ο Φλεβάρης για σας, αλλά σταδιακά θα έχετε και πάλι το κοντρόλ των υποθέσεων σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε κάποιες νομικές υποθέσεις σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες ο μήνας μπαίνει με παράπονα, συναισθηματικές αναστατώσεις και οικονομικά θέματα που μάλλον σας τα έχουν προκαλέσει οι άλλοι.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ