Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 13 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
καρτα

Ενημερώθηκε: 12/06/24 - 23:56

Ζώδια: Η Σελήνη δέχεται την αντίθεση του Κρόνου, μία στιγμή αρκετά παγερή για τις σχέσεις, τις επαφές μας με άλλα πρόσωπα και χρειάζεται να είναι προσεκτικοί κυρίως, οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η όψη αντίθεσης Σελήνης με Κρόνο, είναι αρκετά πιεστική για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά και για την γενικότερη σωματική και πνευματική σας υγεία. Δεν είναι η πιο κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, είναι μέρα ψυχικών αναστατώσεων, που μπορεί να βρίσκονται όλα στο μυαλό σας και να μην ανταποκρίνονται σε πραγματικά γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, η προστασία του Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σας είναι αρκετά μεγάλη και οι δυσκολίες μέσα στην καθημερινότητα, περνούν με εύκολο τρόπο, χωρίς να σας αφήσουν πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πολύ μεγάλο μέρος του άγχους σας είναι ότι προσπαθείτε χωρίς αποτέλεσμα να ελέγχετε τις καταστάσεις, αλλά αυτό πρακτικά δεν μπορεί να γίνει. Φροντίστε επίσης να έχετε ανοικτούς τους ορίζοντες σας και μην μπλοκάρετε την σκέψη σας.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές δεν είναι για σας οι πιο εύκολες και προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί σε γεγονότα που συμβαίνουν γύρο σας. Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που θα σας πιέσουν αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, είναι αρκετά ανατρεπτική όταν μάλιστα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Ίσως να πάρετε μία απογοήτευση από πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον 12 τομέα σας, είναι σε θέση κακής ψυχολογίας και έντονης δυσαρέσκειας με τους άλλους, όταν μάλιστα έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μέρα μικρών απογοητεύσεων, ανώριμων συμπεριφορών από τους άλλους προς εσάς, αλλά και κάποιων σχεδίων σας, που μάλλον έληξαν οριστικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία ενόχληση σε κοινωνικά θέματα, αλλά και στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Βέβαια η πολυαστρία στους Διδύμους, συνεχίζει να ευνοεί την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αποκλείεται σήμερα να έρθετε αντιμέτωποι με την κακή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από το περιβάλλον σας, ή τον εργασιακό σας χώρο. Νευρικότητα και περίεργες συμπεριφορές συνθέτουν την μέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, άλλη μία μέρα που θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά σας πάνω στα χρήματα που διαχειρίζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος σας δημιουργεί κάποιες δυσκολίες, αλλά θα πρέπει να μάθετε να ζείτε μαζί του, γιατί δεν έχει σκοπό να φύγει σύντομα. Σήμερα μην γίνετε σκληροί με τους άλλους, αλλά φροντίστε να κάνετε την αυτοκριτική σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ