Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 16 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 15/05/24 - 23:26

Ζώδια: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα ασχοληθούμε με την υγεία, την εργασία και την προσφορά. Αυξημένη επίσης θα είναι η τάση για επικοινωνία στους Ταύρους, Παρθένους, Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και θα φροντίσετε κάποιες υποθέσεις που αφορούν την υγεία σας και τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σας ευνοεί αρκετά, αλλά μία δυσκολία που μπορεί να παρουσιαστεί με πρόσωπα από το φιλικό σας κύκλο, θα σας προβληματίσει σε έντονο βαθμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα έχετε αρκετές δυνατότητες να προχωρήσετε σε κάθε σας σχέδιο, όταν μάλιστα αναπτύσσετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Είναι καιρός να δώσετε έμφαση σε κάθε συζήτηση, ή γνώση, που θα σας παρουσιάζεται σαν πρόκληση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μετακινήσεις σήμερα θα σας ευνοήσουν, ακόμη και αν έχετε περιορισμένο χρόνο. Ίσως κάποιο μήνυμα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον τομέα των οικονομικών σας είναι ένδειξη μίας μέρας που χρειάζεται προσοχή σε ρίσκα, κάτι που δεν θα σας βοηθήσει ο παράγοντας τύχη, όσο και να το επιδιώξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο και επενεργεί σε πολλές καταστάσεις που σας απασχολούν. Σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε την τάση να αναλύσετε κάποια πράγματα που θα είναι αρκετά βοηθητική για σας αυτή η διαδικασία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη πέρασε στον 12 τομέα σας και για τις επόμενες 2 μέρες θα έχετε αρκετά έντονη ψυχολογική αναστάτωση, όχι απαραίτητα για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας ξεκινά με έντονη την τάση της επικοινωνίας και θα είναι καλή και δημιουργική, ακόμη και αν συμβούν κάποιες ανατροπές, που τελικά είναι πολύ σύνηθες αυτό το χρονικό διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι επόμενες 2 μέρες θα είναι αρκετά πιεστικές και θα έχετε, ανάλογα με την ηλικιακή σας ομάδα που βρίσκεστε, αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία καλή μέρα αυτή για σας, ενώ η διάθεση σας είναι αρκετά καλή λόγο της Σελήνης από το ζώδιο της Παρθένου, που ενεργοποιεί κάθε σας πνευματική εργασία. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ενεργοποιήσετε ένα σας σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών είναι μία πολύ καλή μέρα, κυρίως για οικονομικά θέματα. Αν πρέπει να κλείσετε συμφωνία για κάποιο χώρο, ενοικίαση ή αγορά, καλό είναι να γίνει άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καλή μέρα για την προσωπική σας ζωή, κυρίως για σας που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Βέβαια ο Κρόνος ενεργός και έντονα πιεστικός θέλει να διώξει από την ζωή σας, τις λάθος επιλογές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ