Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
karta alexandra

Ενημερώθηκε: 21/02/24 - 23:35

Ζώδια: Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτη – Άρη, επενεργεί στις ανθρώπινες σχέσεις και γενικότερα φροντίζει στην ανανέωση των συναισθημάτων μας. Βέβαια η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και την Άρη, δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, ου κάποιες φορές δίνει λάθος εκτιμήσεις.

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα έχει έντονο το συναισθηματικό στοιχείο. Προσέξτε στον τρόπο επικοινωνίας σας με τους άλλους, τα οικονομικά σας, αλλά και τις επιλογές πάνω στην προσωπική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η σύνοδος Αφροδίτη – Άρη, στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων σας, σας ωθεί σε επέκταση στον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως πρέπει να δείτε περισσότερο σοβαρά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, αλλά και να βάλετε νέες βάσεις σε κάποιο επαγγελματικό ή προσωπικό σας σχέδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφροδίτη και Άρης συναντιούνται στον τομέα που αφορά την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, αλλά μην είστε απρόσεκτοι και υπερβολικά αισιόδοξοι σε καταστάσεις που θα πρέπει να έχετε υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η όψη συνόδου Αφροδίτη – Άρη, είναι αρκετά θετική για σας. Θα σας δοθεί μέσα από τις καλές επαφές σας με τους άλλους, ένα μεγάλο άνοιγμα σε πνευματικές επιτυχίες, ταξίδια και συναισθηματικές υπερχειλίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνάντηση της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, σας αναστατώνουν συναισθηματικά και οικονομικά. Αν έχετε κάνει μία στάση επανεξέτασης σε κάποια σχέση σας και ψάχνατε να βρείτε και πάλι ένα κίνητρο για να νιώσετε όμορφα, τώρα είναι η ευκαιρία που ζητούσατε.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα σας δώσει μία καλή ώθηση να ενεργοποιήσετε θετικά την προσωπική σας ζωή. Βέβαια προσοχή στις υπερβολές και σε συμπεριφορές που τυχόν κουράσουν τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Άρη στον τομέα της εργασίας σας, της υγείας και της καθημερινότητας σας, που θα είναι πολύ βασικό για σας να προγραμματίζετε το κάθε τι. Αυτή την χρονική στιγμή είστε περισσότερο ευάλωτοι στα συναισθήματα σας, αλλά και σε οικονομικές παροχές που θα τα καταφέρετε με τη αξία σας.

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη και Άρης ενώνουν τις ενέργειες τους στον Υδροχόο και η προσωπική σας ζωή γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Πάρτε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Βέβαια επειδή τα καλά δεν κρατάνε πολύ, οι ευκαιρίες είναι τώρα και θα πρέπει να βιαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη, είναι μία στιγμή που εσάς θα σας προβληματίσει αρκετά σε θέματα οικογένειας και σχέσεων, που μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο κούρασης και αγανάκτησης με τους άλλους. Αφιερώστε τον χρόνο σας μόνο σε ότι αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την σύνοδο των δύο εραστών της Ελληνικής Μυθολογίας, Αφροδίτη και Άρη, τα θέματα στην προσωπική σας ζωή θα πάνε αρκετά καλύτερα, αλλά μην ξεχνάτε ότι κάποιες επιλογές όταν δεν έχουν μέλλον, ότι και να συμβεί το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο, ... με πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας θα είναι αρκετά θετική για σας, εφόσον ο Άρης και η Αφροδίτη σας δημιουργούν μία πολύ δυνατή αίσθηση υπεροχής, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα οικονομικά σας. Βέβαια μην κάνετε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσετε και θα έχετε δυσάρεστη εμπειρία κυρίως στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης – Άρη στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει πρωταγωνιστές σήμερα στις εξελίξεις των προσωπικών σας θεμάτων. Αυτή την επιρροή μπορείτε να την αξιοποιήσετε με όποιον τρόπο θέλετε, αρκεί να είστε προσγειωμένοι και να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης. Φροντίστε να μην είστε σήμερα υπερβολικά απαιτητικοί και κουραστικοί με τα δικά σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Αφροδίτη – Άρη, πραγματοποιείται σε ένα τομέα του ωροσκοπίου σας, που είναι γεμάτος με απωθημένα και κρυφές καταστάσεις. Φροντίστε να κάνετε μία εσωτερική κάθαρση, απαραίτητη αυτή την περίοδο και αφουγκραστείτε όλα εκείνα και εκείνους, που πρέπει ή όχι να βρίσκονται στην ζωή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ