Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 29/2 από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 29/2 από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 28/02/24 - 23:57

Ζώδια: Σήμερα, η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα σε κενό πορείας, μία πολύ δύσκολη μέρα για αποφάσεις και γενικότερα για καταστάσεις που θέλουμε να έχουν ένα αποτέλεσμα.

Από την άλλη Ήλιος, Ερμής και Κρόνος, θα έχουν μία πολύ ασφυκτική σύνοδο, όπου ο περιορισμός, η απομάκρυνση και γενικότερα η αίσθηση της δυσαρέσκειας θα είναι έντονη.

[ Μέρα που δεν θα υπάρχει ευκολία και όλα θα χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια για να ολοκληρωθούν]. Προσοχή να δείξουν τα ζώδια, Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες, του πρώτου δεκαημέρου, όπως επίσης Ζυγός και Κριός του τρίτου δεκαημέρου.   

*Για σας που σήμερα έχετε γενέθλια, η προσωπική σας χρονιά θα ενεργοποιήσει εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις, που θα δοκιμάσουν την αντοχή σας. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι απαγορευτική μέρα για να κάνετε σημαντικές κινήσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Συμβουλή μου είναι να μην εμπιστευτείτε σήμερα κανέναν που περιμένει από σας οικονομική ενίσχυση. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, ιδίως των πρώτων ημερών, είναι πολύ πιθανό να ζήσετε κάποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις για βασικά θέματα που σας απασχολούν αυτές τις μέρες.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μέρα απολογισμού και εγκράτειας, ενώ σε διαφορετικές συνθήκες θα φέρετε στην ζωή σας χάος, λάθη και ανατροπές, που σίγουρα θα σας περιμένουν πιο κάτω. Γενικότερα φυλάξτε τα κεκτημένα σας από άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι σήμερα με οικογενειακά θέματα, αλλά και με καταστάσεις που αφορούν παλιές υποθέσεις σας. Μία στενάχωρη κατάσταση ίσως προκύψει μέσα από άτομο του περιβάλλοντος σας.  

ΛΕΩΝ

Είναι μία αρκετά πολύπλοκη μέρα, όπου θέλετε να επικοινωνήσετε και να βάλετε σε τάξη εκείνα που σας επηρεάζουν, αλλά δυστυχώς σήμερα δεν έχετε με το μέρος σας τον παράγοντα τύχη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να πιεστείτε αρκετά σήμερα από σχέσεις, συνεργασίες και τα οικονομικά σας. Αν τίποτα από όλα αυτά δεν σας πτοούν, μην διστάσετε να βάλετε τα όρια σας στους άλλους, είναι κάτι που πάντα το ξεχνάτε και πάντα θα σας το υπενθυμίζει το σύμπαν.     

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία αρκετά περίεργη μέρα, όπου οι καθυστερήσεις που θα συμβούν μπορεί να σας εκνευρίσουν, αλλά θα καταλάβετε ότι όλα έγιναν μόνο για το καλό σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας που ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, μία έντονη ψυχολογική ανατροπή σας περιμένει, ενώ γενικότερα είστε καλά με τις προσωπικές σας υποθέσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε αρκετά προβληματισμένοι με οικογενειακά θέματα, ενώ κάποιες κακές συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, έχουν διαλύσει την ψυχολογία σας. Γενικότερα σήμερα σχεδιάστε χωρίς να μπείτε στην διαδικασία να ολοκληρώσετε.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μέρα απολογισμού, γιατί αν βάλετε σε ενέργεια καινούρια σχέδια, μάλλον θα χαθούν πριν ολοκληρωθούν. Φροντίστε να έχετε την καλύτερη συντροφιά, γιατί μόνο εκείνη θα σας καταλάβει και θα σας στηρίξει με ανιδιοτέλεια.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η μέρα αυτή δεν είναι από τις καλύτερες και καλό είναι να μην κάνετε οικονομικές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Αν για κάποιο λόγο νιώθετε πληγωμένοι από κάποιο πρόσωπο, κάνετε τη αυτοκριτική σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει αρκετά, ιδίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου νιώθετε απεριόριστη ψυχική αποδυνάμωση. Από την άλλη, μην πάρετε τώρα αποφάσεις, είναι καλύτερα να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ